t-com slovensko a vypadky
Mam net od t-comu a v poslednej dobe ma dost casto odpaja (moj modem (asus am 602) ma potom problem sa znova pripojit, respektive, vobec sa uz potom nepripoji, musim z neho niekolko krat vytiahnut a o5 vlozit linku az potom sa rozbehne). Ma niekto podobny problem ?
Niekedy je vsetko v poriadku 2,3,4 dni ale napr. vcera to vypadlo 3 krat a dnes rano som sa zobudil a o5 to bolo odpojene. Keby sa to stavalo raz do tyzdna, tak kaslem na to, ale 3x do dna je uz privela.
Ma niekto s t-comom podobne problemy ? Mam Turbo3 okres Poprad
Re: t-com slovensko a vypadky
u mna vsetko v poriadku, 2mb flat. len v spicke sa to brutalne spomali. niekedy až tak, ze nestihne nacitat stranku. do obeda a v noci po 20,00 ok. ale hneva ma, ze nedokazem cez den dotahat rapid, po 10-20MB to pravidelne pada. vnoci to ide ok. podozrievam operatora. dlhe subory z inych stranok idu v pohode.
Ja mam tiez 3Mbit od Tcomu (Zilina) a stava sa mi to iste. Vypadky su nepravidelne, niekedy raz za mesiac inokedy 2 krat za den. Pomoze len vypnutie a zapnutie modemu(Glitel GT-318RI). Tak isto ma to hneva a vobec hneva ma cely Tcom :) otom ze mi mali zvysit od 1.5.2008 rychlost o 512 kb uz ani nehovorim.
Citace:
Původně odeslal
Jurko4fun
Ja mam tiez 3Mbit od Tcomu (Zilina) a stava sa mi to iste. Vypadky su nepravidelne, niekedy raz za mesiac inokedy 2 krat za den. Pomoze len vypnutie a zapnutie modemu(Glitel GT-318RI). Tak isto ma to hneva a vobec hneva ma cely Tcom :) otom ze mi mali zvysit od 1.5.2008 rychlost o 512 kb uz ani nehovorim.
Fuuuuuuuu, keby ze je to raz za mesiac, tak to ani neriesim :smile: horsie je, ze mne on/off modemu nepomoze, len vytiahnut linku a o5 vlozit. Neviem, ci mam uvazovat o inom modeme, ktory sa dokaze znova pripojit na ADSL
(neviem preco sa to stava, ale mam dojem, ze t-com maju nejake kratkodobe vypadky a moj modem sa uz potom nedokaze sam pripojit). Uz som pisal aj do joyce (autorizovany predajca asus) a technik mi napisal, ze asus am602 ma problemy od kedy menil t-com dslamy, aby som si updatnul firmware, ze by to nemalo robit, ale robi to dalej. Som z toho dost nestastny, pretoze casto niesom doma a ostatny klienti nemaju net :(
btw mne rychlost zvysily, teraz mam 3584Kbps
Vigor 318 DSL USB, program Turbo 2, okres Snina - ziaden problem, jede to excelentne (rozumej vacsinou rychlejsie ako ma). Ak Ti to blbne, tak zavolaj na technicku podporu, mozno mas problem s linkou.
4G Turbo2 s modemom Microcom 2706, okres Senica ... podobne ako daggy-mu mi net ide excelentne... troska rychlejsie nez ma...pocas celeho dna.
No neviem jak to mate, ci na to mate zapojenu nejaku siet, alebo len jeden PC (daggy ma urcite len jeden PC, ked ma vigor 318 usb).
Ono keby som mal len jeden PC, tak zapnem ho pripojim sa na NET a ked idem spat, tak to vypnem. No ja musim mat modem zapnuty v kuse a staci ak sa na chvilu spojenie s t-comom prerusi, tak modem uz nenabehne, musim vytiahnut niekolko krat linku a znova zasunut (ale stalo sa uz, ze aj po vypadku modem nabehol, ale to asi v pomere 1:20)