Chtěl bych vědět, jaká by měla bejt konfigurace kompu, aby tam běžely XP normálně. Bude mi stačit Celeron 1,4GHz a 384MB RAM?
Printable View
Chtěl bych vědět, jaká by měla bejt konfigurace kompu, aby tam běžely XP normálně. Bude mi stačit Celeron 1,4GHz a 384MB RAM?
Mělo by to stačit. Doporučený procesory jsou od 700MHz vejš...
jj, pojede to v poho.Citace:
Původně odeslal Kurkin
Ten CPU v pohode...ak tam natrepes vela veci tak 512 MB pamete sa ti bude hodit. ALe na zaciatok no problemo.
Stačí a bohatě, začínal jsem je provozovat na 750 Duronu s 256MB RAM a taky chodily :lol: pomaleji ale chodily :o
Mam Athlon 550MHz a 512MB ram. WinXP chodia vpohode. Mal som niekedy iba 192MB ram a chodili tiez dobre. Takze, niejaky odporucany procesor je len taky zvast od MS! Hlavne zalezi na velkosti RAMky.
Já je provozoval na Duronu 700 a 192MB/133Mhz SDRAM a grafice TNT2 a chodilo to úplně v pohodě a reagovalo téměř okamžitě,dokonce mám pocit že mé PC v práci( Celeron 1.7,int.grafika Intel)je pomalejší,než byl Duron.
Videl jsem XP na vic kompech a rekl bych, ze vic nez na prociku zalezi na RAMce a jeji velikosti.
...taxem si wxp zas nainstalil ..... s tím, že už pojedu pořád na nich (dokonce jsem si chtěl koupit full) ..... vydrželo mě to 3 dny a už zas jedu pod linuxem a pod w2k -....... ty dvoulitry jsou fakt nejlepší - nemůžu si pomoct .... 8-)
ja mam durona 850 a 512 mega SDRAM 133CL2, uplne vypnute swapovanie na disk a ide to ako hodinky bez toho swapu...vsetko v ram, a aj tak je stale okolo 200 mega volnych. NIektore hry uz sa nezmestia (IGI2) ale inac to ide v pohode, potom staci dat 100megovy swap a duje...
Já je měl na šunce v podpisu a valilo to normálně v pohodě s bootem okolo 30s ;D ;D ;D
WinXP ide na kde-com! :) Ja som takmer dva roky mal XP na P2 350mmx + 128MB! :-) Niekedy som sa sice nacakal.. :-o ale dalo sa!!! :wink: Keby som mal este niekedy k dispozicii podobnu konfiguraciu, jednoznacne dam XP!!! 8-)
slapali my v pohodicke na starom kompe (cel433@541 256 RAM) a slapu na kazdom dalsom ktory mam (viz popis) uplne svizne aj na tom starom .. 128mb ram je masochizmus ale z 256 pohodicka .. rozhodne rychlejsie ako 98 !!
MadCap