V liste nie su otvorene okna...
Uz sa to tu urcite riesilo, ale nenasiel som to cez search. tak sa dopredu ospravedlnujem...
Na jednom notebooku mam takyto problem: V liste pri Start sa nezobrazuju otvorene okna, je tam iba rychle spustenie. Tahacia ciarka je tam len jedna(prave k rychlemu spusteniu). Neviete, ako to dam do povodneho stavu? Ten notas bol strasne zavireny a zaspywarovany, ale uz je cisty(trvalo to straaaasne dlho ;) ). Takze teraz viem prepinat medzi oknami len cez alt+tab.
Dakujem za kazdu radu...
EDIT: je to Windows XP SP2
Re: V liste nie su otvorene okna...
Ahoj, zkus kdyztak toto, myslim ze to je "registr" kterej by ti mel pomoct.
Nodesktop
skusil som, nepomohlo. Nemam problem s desktopom. Len ta lista spodna je zblbnuta, proste za "rychle spustenie" nemam dalsi posuvnik na rozdelenie uzemia rychleho spustenia a okien...
Ale diky za pomoc...
EDIT: Ked presuniem rychle spustenie inde, cela lista sa akoze skryje a vidno ju len tak, ako keby bolo nastavene skryvanie listy, ale nereaguje...
Ja si matne vzpominam, ze prave timto registrem jsem opravoval nekomu v praci to, ze mel prave rozdelenou start listu asi na 15x, takze tam mel 15 "malejch listicek".
Zkusim se ti podivat, co se s tim da delat.
Diky moc,
podarilo sa mi tam vlozit prepinanie klavesnic, ale problem pretrvava, stale tam nemam tu strednu cast, kde by sa mali zobrazit otvorene okna...
EDIT: tak som sa s tym trapil a hladal to cely den, ale nic som nenasiel... Asi im ostane len alt+tab ;)
Zkus ten panel drapnout a dat ho jinam, trebas doprava/doleva/nahoru. Pripadne ho roztahni na 2+ radky.
zkusil bych ten panel "oduzamknout" a podivat se, jak je to popopsouvane...
pripadne zkusit sestrelit a znovu nahodit proces explorer.exe, to se take deji veci a muze se pak odhadovat, zda to opravdu nejde, nebo je pricina nekde jinde. A nekdy se to chyti...