Pokousim se o paralerni propojeni 2 computeru total commanderem ale vubec mi to nenajde ze je na paraler portu neco zapojene. Jak propojim 2 comp mezi sebou??
Printable View
Pokousim se o paralerni propojeni 2 computeru total commanderem ale vubec mi to nenajde ze je na paraler portu neco zapojene. Jak propojim 2 comp mezi sebou??
Pokud máš správnej paralelní kablík, tak by to mělo jet...
Používáš stejné verze Total (Windows) Commandera na obou PC?
A jaký máš OS? Mně to takhle blblo, když jsem chtěl spojit XP s 98čkama... Ani za boha to nechtělo jet...
Ja jsem takhle propojoval svůj PC (winXP) s nouťasem na kterym byly win98. U mě byl TotalCommander, u něho ješte WindowsCommander a jelo to v pohodě 8-)
Vyzkoušej jinej kabel....
Jj, zrovna ted po paralelnim kabelu presosavam ovladace na grafarnu. U me sou Win 2000PRO SP3 CZ a Total Commander 5.5 a na druhym kompu Win 98SE CZ a Windows Commander 5.11. Vsechno slape na prvni zapojeni...
OT: Jen tak pro zajimavost, jdou propojit dva kompy pro prenos dat pomoci USB? OS: Windows (pokud mozno ruzne verze ;)
http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=17091Citace:
Původně odeslal Harry
Dik za popostrceni, jdu prudit tam :-)Citace:
Původně odeslal VOiD
takze problem vyresen, sice ten cabel vypadal stejne ale nebyl to on. Ted uz vsechno jede jak ma. Diky vsem!
Bez problemu, je to seriovy prenos pres usb, kabel s cd stoji kolem 700,- je tam nejaka krabice uprostred . . . Kamos to prinesl a spojili jsme bez problemu notebook s Windows 98 a muj komp s Windows XP.Citace:
Původně odeslal Harry