jak uvidim ve win data v ipodu?
Tak pokud se to sem nehodí prosim move it :) jedná se mi o to pujčil mi kamarád ipod ale celkem spěchal nechal mi k tomu kabel na usb fajn tim se to i nabíjí ale jde mi o to chtěl bych trochu pracovat s muzikou co tam je a ve win vidim jen par zastupcu v disku prazdných ale jinak přes vlastnosti vidim 4/8 zaplněno je soft kterym to uvidím jde mi o to chci si ji zkopirovat...
Re: jak uvidim ve win data v ipodu?
Citace:
Původně odeslal
JERROME
Tak pokud se to sem nehodí prosim move it :) jedná se mi o to pujčil mi kamarád ipod ale celkem spěchal nechal mi k tomu kabel na usb fajn tim se to i nabíjí ale jde mi o to chtěl bych trochu pracovat s muzikou co tam je a ve win vidim jen par zastupcu v disku prazdných ale jinak přes vlastnosti vidim 4/8 zaplněno je soft kterym to uvidím jde mi o to chci si ji zkopirovat...
iTunes je sice primarne urceno pro praci s *.AAC soubory, nicmene je to zrejme luxus kvuli tomu si instalovat iTunes+QuickTime (pro Windows jen spolecna instalace).
iTunes ma primarni ucel v praci s hudbou, ve formatu pro Windows prakticky nepouzivany. Co bude problemem, je zaverecna odinstalace, kterou bez prirustkove zalohy disku nikdo nezvladne odinstalovat beze zbytku (Registry jsou bez teto zalohy neupravitelne). A ponechat si na disku nejproblemovejsi aplikaci za poslednich 5 let (bezpecnost!) je ciry nerozum.
Stejny postup pouzivam ja, ktery sice mam i Macka a neni pro mne problemem. Ve Windows staci pres mass storage v TotalCmd pretahat hudbu ven (nic jineho tam nebude a macovsky format slozek Windows nechaji bokem). S *.AAC soubory lze pracovat s pluginem pro WMP 10 nebo 11, krome rady komercnich programu. Velmi dobrou alternativou je QuickTime Lite Portable. Jak z nazvu plyne, muze existovat na USB a tudiz se neinstaluje. Umi nacitat data Apple formatu.
Je si treba zvyknout na ID3 razeni hudby, ktere Mac preferuje, takze razeni podle nazvu, alb nebo jmena umelce je pro nej neznama vec.
Quick Time Lite to umi zprehazet podle vyberu, mass storage to svou funkci jen stahne ke zpracovani do PC.
Jelikoz se neumi zadavatel threadu cesky a srozumitelne vyjadrit, nevim, jestli se trefim, ale zkusim - http://www.getsharepod.com/
Staci nahrat do rootu iPoda a spustit. Melo by to kopirovat obema smery (zkousel jsem jen z PC na iPod).
byl jsem trochu mimo beztak už to neni aktual