Strateny kontakt pri predaji a traja patraci
Netusite nekdo nahodou co se stalo s uzivatelem elemeNt ??
Zitra to budou 2tydny co prestal reagovat na cokoli??
Poslal jsem mu komponenty s tim, ze si je vyzkousi a pak posle bankovky...
No a ted nemam ani komponenty, ani bankovky a jeste jsem zaplatil postu :p
Predem diky vsem za jakoukoliv zpravu co se snim deje??
Cody
Re: P: Gigabyte GA-965P-DS4 + A-Data DIMM 2048MB DDR II 800MHz E
Citace:
Původně odeslal
cody1
Netusite nekdo nahodou co se stalo s uzivatelem elemeNt ??
Vzhledem k tomu, že podle své osobní statistiky byl naposledy aktivní 27.5. odpoledne, tak tu asi chodí "na zapřenou" :p
EDIT: 2 cody1: nemělo by to tady tak být, pokud uživatel nereaguje a bývá aktivní, tak bych to zkusil řešit přes moderátory. Docela mě to překvapuje, přijde mi to tu na (nejen) na bazaru víc než solidní.
Citace:
Původně odeslal
meteor
Vzhledem k tomu, že podle své osobní statistiky byl naposledy aktivní 27.5. odpoledne, tak tu asi chodí "na zapřenou" :p
Myslel jsem si, ze zde na 4u to takhle nechodi :rolleyes:
Stale si myslim, ze se mu neco stalo? (nevim jak jemu, ale mne by ty komponenty za to nestaly delat ze sebe....)
Pokud ma nekdo nejake info o nem?? Tak to uvitam:)
Diky Cody
Je moznost, ze se zde na 4u najde nekdo kdo mi dokaze pomoct s vyresenim tohoto meho problemu ...?
Nebo mam smulu, ze jsem duveroval v "komunitu" tohoto 4a a poslal jsem komponenty dopredu:???: bez platby.
// Pokud to nepatri sem do bazaru? Tak prosim nejakeho moda at to presune kam uzna za vhodne. Nez to pisu sem tak jsem kontaktoval moda AjsTi (SZ 20.5), bohuzel nenalezl zpusob, kterym by mi pomohl.//
Citace:
Původně odeslal
cody1
Je moznost, ze se zde na 4u najde nekdo kdo mi dokaze pomoct s vyresenim tohoto meho problemu ...?
Nebo mam smulu, ze jsem duveroval v "komunitu" tohoto 4a a poslal jsem komponenty dopredu:???: bez platby.
// Pokud to nepatri sem do bazaru? Tak prosim nejakeho moda at to presune kam uzna za vhodne. Nez to pisu sem tak jsem kontaktoval moda AjsTi (SZ 20.5), bohuzel nenalezl zpusob, kterym by mi pomohl.//
Obávám se, že komunitu z tohohle vinit nemůžeš - uživatele elemeNt "znám" asi opravdu nejvíc já, a i to je omezeno na mobilní číslo a několik jeho návštěv u mě doma. Pokud mi telefon nezvedá, nemám ho jak najít. Ne každý user je členem komunity a právě od toho tady máme věci jako je karma, počet příspěvků apod. :(
Citace:
Původně odeslal
Darth Maul
Obávám se, že komunitu z tohohle vinit nemůžeš - uživatele elemeNt "znám" asi opravdu nejvíc já, a i to je omezeno na mobilní číslo a několik jeho návštěv u mě doma. Pokud mi telefon nezvedá, nemám ho jak najít. Ne každý user je členem komunity a právě od toho tady máme věci jako je karma, počet příspěvků apod. :(
Samozrejme, ze "komunitu" jako takovou z toho nevinim... Jenom jsem si proste myslel, ze zde je duvera mezi nama neco jako samozrejmost ;)
Proto jsem si celou dobu myslel, ze se mu nedej boze neco prihodilo a proto nereaguje na nic. Ale kdyz vidim, ze minuly tyden byl zde prihlasen a stale nebere tel. (nepredpokladam, ze mu tel. nekde jenom tak bez dozoru lezi a vydrzi temer 3tydny na jedno nabiti)
Proste jsem z toho zklaman a uz se mi nebude chtit nic posilat dopredu bez platby. Na druhou stranu to vyjde uplne nastejno: Jestli nekdo nekomu neco posle dopredu a pak nedostane penize. Tak i pro druhou stanu je tu riziko, ze posle penize a nedostane zbozi.
To ale zalezi jenom na tom, kdo se jak zachova.
Citace:
Původně odeslal
Darth Maul
Ne každý user je členem komunity a právě od toho tady máme věci jako je karma, počet příspěvků apod. :(
A vsiml sis, ze ten Element tu ma 2x vic prispevku a vyssi hodnoceni? :) Jeho prispevky sem necet ale je mi zas divny, ze by se takle zachoval nekdo, kde sem chodi dyl, no a ted babo rad.
Cody>
Mel sis nechat zaplatit aspon ty RAMky kdyz byly se zarucakem.
Citace:
Původně odeslal
elemeNt
1800 za obojí, osobka v Praze
Škoda že sis předání nedomluvil na tu osobku :(
Co se s tím dá dělat? Já bych zkusil osobní návštěvu na udané adrese v nějakou rozumnou dobu s Darth Maulovým popisem (fotku asi nemá ;)) a byl minimálně dotěrný.
Tento přístup k obchodu je opravdu smutný (nehledě na goodwill), co třeba banán uživateli nebo nějaká "listina nežádoucích"?
nema jen plnou schranku? Uz se mi to taky stalo... (MODi muzou proverit, ne?)
Re: Strateny kontakt pri predaji a traja patraci
Skuste z toho nerobit chat a fikcie ako pri Aktoch-X a najlepsie len Ty co ho poznaju nech sa vyjadruju.
Mám na tohoto usera pouze mobilní telefon, to ti asi moc nepomůže.
Citace:
Původně odeslal
briketa
Mám na tohoto usera pouze mobilní telefon, to ti asi moc nepomůže.
Diky, ale mobil na nej mam tez, vesele mu uz treti tyden vyzvani a nic. Nereaguje ani na mail, kdyz jsem mu psal na ICQ tak taky nic (normalne byl Online) Takze pomalu prestavam verit tomu, ze se mu neco stalo :?:
zavolaj mu z CLIRu alebo budky :)
Nevím, jestli to něčemu pomůže, ale teď si vzpomínám, že kdykoliv mu u mě na návštěvě zvonil mobil, vždycky do něj mluvil perfektně rusky - na kluka pod 20 to nevidím jinak než na místního potomka ruské rodiny...
Citace:
Původně odeslal
Darth Maul
Nevím, jestli to něčemu pomůže, ale teď si vzpomínám, že kdykoliv mu u mě na návštěvě zvonil mobil, vždycky do něj mluvil perfektně rusky - na kluka pod 20 to nevidím jinak než na místního potomka ruské rodiny...
Vzhledem k jeho jmenu je to 100% nekdo kdo ma prizen na vychode.
Citace:
Původně odeslal
cody1
Vzhledem k jeho jmenu je to 100% nekdo kdo ma prizen na vychode.
Vidíš, já jméno ani neznám... :oops:
Pokud by nekdo z Prazkych chtel obetovat tochu casu a byl by ochoten se u neho zastavit (Pha 10) Tak bych byl vdechy ;)
Kdo by se chtel u neho zastavit? At mi napise SZ a ja mu poslu adresu.
Diky moc (predem) za nejakou pomoc.
Zdravim,
nema nekdo nejake nove zpravy.....? Dik.
No moju SZ si neprecital a posledne prihlasenie na forum bolo 27.5. takze ja ani netusim, mozno niekto z jeho bliskeho okolia ;)