XP s SP3 - chce pripojit vpn,pokud jede net pomalu
Po instalaci SP3 se mi zacla stavat takova zajimava vec ... pokud nemam ze standardniho pripojeni odezvu (pomaly net, kdyz treba neco stahuju) prip. zadam spatne url (treba www.cdr.cy), taxe mi objevi okynko na pripojeni VPN-ky ... tj. winy asi vyhodnoti to pripojeni jako death a chteji se pripojit jinudy ... nevite nekdo kde to vypnout? sp2-ky to nedelaly ...
Re: XP s SP3 - chce pripojit vpn,pokud jede net pomalu
Mně se přesně tohle stávalo i s SP2.
Vyřešil jsem to tehdy tak, že když mi vyskočilo okno, které se takto chtělo připojit, vlezl jsem v něm do nastavení a něco tam odškrtnul (už si přesně nepamatuju co, bylo to hodně dávno). Až ti to zase vyskočí, zkus to prolézt a určitě tam něco najdeš. Ale prolez právě TO okno, které vyskakuje nechtěně a snaží se k připojení využít VPN. Mám totiž dojem, že v klasickém nastavení VPN tu konkrétní volbu nenajdeš. Okno, které tak rádo otravuje, totiž, pokud si dobře pamatuju, možná ani není VPN samotné, i když to tak vypadá.
Pokud se ti to podaří vyřešit, dej vědět, jak to je. Řešil jsem to před dost dlouhou dobou, takže mé vzpomínky už jsou dost mlhavé a možná tu píšu bláboly.
Re: XP s SP3 - chce pripojit vpn,pokud jede net pomalu
Citace:
Původně odeslal
Kankal
Mně se přesně tohle stávalo i s SP2.
Vyřešil jsem to tehdy tak, že když mi vyskočilo okno, které se takto chtělo připojit, vlezl jsem v něm do nastavení a něco tam odškrtnul (už si přesně nepamatuju co, bylo to hodně dávno). Až ti to zase vyskočí, zkus to prolézt a určitě tam něco najdeš. Ale prolez právě TO okno, které vyskakuje nechtěně a snaží se k připojení využít VPN. Mám totiž dojem, že v klasickém nastavení VPN tu konkrétní volbu nenajdeš. Okno, které tak rádo otravuje, totiž, pokud si dobře pamatuju, možná ani není VPN samotné, i když to tak vypadá.
Pokud se ti to podaří vyřešit, dej vědět, jak to je. Řešil jsem to před dost dlouhou dobou, takže mé vzpomínky už jsou dost mlhavé a možná tu píšu bláboly.
Mno reseni bylo az moc jednoduche ... v IE jsem musel vypnout vytacet pripojeni, pokud neni dostupna sit ... sp3-ka si to sama zapla ... stejne jako windowsacky firewall ... a ja se furt divil, jaktoze se z prace nepripojim na vzdalenou plochu :-D