Jak se take dokaze chovat zakaznik...
o tento email se musim podelit...puvodne jsem ho chtel dat do ftipu, ale myslim, ze je to prilis vazne tema...
Citace:
Dobrý den,
před chvilkou mi přišly ty chladiče grafických
o k mému údivu tam nejsou žádné šroubky k přichycení na grafickou kartu na jednu jich je potřeba 12 a ani žádná teplovodivá pasta.
Nechtěli byste mi k***a říct jak to tam mám asi připevnit (nasleduji cca dva radky otazniku) A to ni nemluvím o dílenském zpracování no hnus, kdo to vyrábí nějaký děda v garáži????????
Za 2119,- jsem čekal něco sakra lepšího.Dík, že si to můžu dodělat sám,HNUS,HNUS,HNUS.
Škoda, že na těch vašich stránkách nemáte rubriku HODNOCENÍ hned bych vám jedno poslal.
Mám podělaný celí zbytek dne.
S pozdravem zcela zhnusený
jmeno
P.S. to jsem si zas jednou naběhl u vás už si nekoupím ani žvýkačky
naše reakce
Citace:
Dobrý den,
chladiče se montují pomocí šroubů, které jsou na Vašem originálním chladiči VGA. Teplovodivá pasta není v balení, žádný výrobce vodních bloků teplovodivou pastu jako součást bloků nedává, nevím, kde jste přišel na to, že by tam pasta měla být. Dílenské zpracování odpovídá tomu, že se jedná o nejlevnější z námi nabízených bloků pro karty 8800GT/GTS, který je ale zároveň tím nejvýkonějším. Pokud byste chtěl lepší dílenské zpracování, můžete investovat 20% navíc do bloku od EK Water Blocks, nebo 50% navíc pro blok Innovatek. Děda v garáži to skutečně nevyrábí, jedná se o jednu ze čtyř největších výrobců vodního chlazení v Evropě (momentálně Evropská dvojka na trhu). Pokud myslíte, že byste stejný blok vyrobil levněji a kvalitněji, můžete zkusit podnikat v tomto oboru...
Hezký zbytek dne,
nekdy mam pocit, ze lidska slusnost uz nekam zmizela. take je celkem zajimave, ze vetsina techto "hrdinu" nema tu odvahu zavolat a radeji to ventiluji maily, nebo jeste "lepe" anonymnimi pomluvami na forech...asi se boji, ze bychom jim jejich argumenty vymluvili, nevim...
timto prispevkem se jen snazim rict - lidi, neblbnete... :rolleyes:
Re: Jak se take dokaze chovat zakaznik...
zhodnotil bych to slovem "klasika". onoho gentlemana tipuju tak na 15 let věku, to holt musíš jako prodejce překousnout. nám taky do diskusí lezou "hodně zajímaví" lidé (některým je i 35 a jsou to velcí manažeři s obrovským přirozením, ale to odbočuji)
njn, prekosnout vlastni chybu pri koupi je holt nad moznosti ega nekterych jedincu. doufam, ze toho joudu nenapadne ti to behem 14 dnu vratit...
Citace:
Původně odeslal
Bob van Sikorski
zhodnotil bych to slovem "klasika". onoho gentlemana tipuju tak na 15 let věku, to holt musíš jako prodejce překousnout. nám taky do diskusí lezou "hodně zajímaví" lidé (některým je i 35 a jsou to velcí manažeři s obrovským přirozením, ale to odbočuji)
ale jo, jasne...deprese z toho rozhodne nemam, podobne vylevy nam jednou za cas od nekoho prijdou, takze neni to poprve ani naposledy ale stejne me to neprestava prekvapovat...ja bych si teda neco takoveho k cizimu cloveku asi
nedovolil...
ad riksa - pokud to chce vratit tak at to vrati...neni to nic neprodejneho kvuli cemu bych si mel rvat vlasy, spis naopak, prodava se to dobre, a zatim si nikdo na nic nestezoval...mimochodem od tohodle typu cloveka vetsinou ocekavam, ze o tehle moznosti vi, a vzhledem k tomu, ze do mailu nenapsal o vraceni ani radku, mam pocit, ze cilem emailu nebylo vyjadrit nespokojenost s produktem, ale proste se jenom na nekom vybit zlost buhvi z ceho... :confused:
Citace:
Původně odeslal
Bob van Sikorski
Asi tak. Klucik si vydelal asi prvni penize a mysli ze je kralem. Uprimnou soustrast a minimum takovych zakazniku
Citace:
Původně odeslal
Geeker
Asi tak. Klucik si vydelal asi prvni penize a mysli ze je kralem. Uprimnou soustrast a minimum takovych zakazniku
imho nevydelal, to by si jich vic vazil a pred nakupem by si zjistil vic a nebyl by tedy tak prekvapen. Tipuju to na penizky od babicky ci rodicu. Samo ze jen v pripade pubertaka, ktery teprve nedavno objevil na zadku prvni pupinek ;)
Z vlastni zkusenosti vim, ze takto vystupuji a chovaji se zhruba 14- xx leti rozmazleni fracci bohatych rodicu, vlivnych podnikatelu atd... (samozrejme sou i svetle vyjimky) S tim hold nic nenadelas, clovek musi zachovat pevne nervy a drzet se na uzde pri komunikaci s nimi. :wink:
nieco podobne som zazil aj ja no bol to chlapik okolo 30... bol si strasne sebavedomy a tiez malo informovany v danej problematike :)
Njn, tomuhle se člověk asi holt nevyhne... Známý taky prodává HW a mj. i notebooky... někdy měsíc zpátky řešil s nějakým pakem reklamaci NTB - prý "nefungovala baterka", problém byl v tom, že pán považoval "výdrž baterie až 2,5 hodiny" v parametrech za dogma a když mu to dávalo při náročnějších aplikacích 1,5, tak si pomalu nenechal vysvětlit, že to na reklamaci fakt není :-D
Cheche, myslím že jsi to s klidným srdcem mohl dát do vtipů. Odpověď (tvoje/vaše) je elegantní s decentním náznakem odpálkování (pro ty chytřejší), to se mi opravdu hodně líbí.
Fajn že si tím TY nenecháš kazit den, ale to by jinak člověk zešedivěl :-)
K tomu bych snad jenom dodal že doufám že nebudu muset někdy makat někde na přepážce, protože bych ty lidi musel jednou zbít ;D
Lidska blbost je bohuzel neomezena. Slovni obrat "S pozdravem zcela zhnusený" je vazne super :D
Citace:
Původně odeslal
Arg
Z vlastni zkusenosti vim, ze takto vystupuji a chovaji se zhruba 14- xx leti rozmazleni fracci bohatych rodicu, vlivnych podnikatelu atd... (samozrejme sou i svetle vyjimky) S tim hold nic nenadelas, clovek musi zachovat pevne nervy a drzet se na uzde pri komunikaci s nimi. :wink:
Přesně tak, tyhle děti zbohatlíků to vidí a slyší doma, jak se dá za prachy všechno koupit a jak okolí papínkovi denně pucuje řiť. Pak se dostanou do tržního prostředí i ony samy, domáhají se téhož svými pubescentskými postupy a výsledky bývají takhle obludné.
Samozřejmě, že to mohl být i nějaký starší primitiv, věta " Mám podělaný celí zbytek dne." taky o něčem vypovídá... :rolleyes:
Myslím, že nad takovým mailem se může MaWa tak jedině zasmát, protože nic jiného nemá smysl.
Schovávej si podobné perly na horší časy, třeba z toho pak budeš mít slušnou sbírku :)
Muzu prihodit podobnou prihodicku. Papinek se synackem si koupily dily, dat jim 500 za smontovani bylo lito, jelikoz synacek to pry zvladne vpohode.
Druhy den oba nabehli a papinek se strasne rozciloval co ze se jim to prodalo za smejd, ze to vubec nefunguje (byl to celkem vulgarni a hlasity vystup ;) ) .... Po rozebrani se ukazalo, ze synacek namontoval MB primo na plech, bez distancnich sloupku.
=> Papinek zaplatil 800 (300 za zbytecnou praci reklamacniho technika + 500 montaz), ztlouk synacka (ze prej ze sebe dela kvuli nemu de.bila) a odesel. Jeste meli kliku ze se diky zkratu zdroj ani nezap, takze tomu zelezu nic nebylo.
Na druhou stranu, co si budem rikat, nekteri prodejci se taky pekne snazi zakaznika ojebat kde se da. Nejvic jsem se onehda pobavil, kdyz pri reklamaci padl dotaz "a mate vyhlasku 50?", nacez se ukazalo, ze dotycny vubec netusi o cem mluvi.
Jojo, taky nám semtam přijde takovejto mail, všechno to přeposíláme kolegovi, který si na ně vytvořil spešl složku v Outlooku, její název zde ale raději nebudu ventilovat ;)
btw.: už jsme i uvožovali o realizaci jednoho z "vtipů":
takovýmto zákazníkům poslat zdarma obravdu velké balení kondomů se vzkazem: aby se takoví ***** nemnožili :p
Citace:
Původně odeslal
Vykuk
Jojo, taky nám semtam přijde takovejto mail, všechno to přeposíláme kolegovi, který si na ně vytvořil spešl složku v Outlooku, její název zde ale raději nebudu ventilovat ;)
Ještě když jsem dělal v eshopu, tak jsme si tam vytvořili složku "best of" a shromažďovali v ní maily podobné tomu od MaWy. Za pár týdnů od vytvoření se jich nám tam sešlo celkem dost :-) Lidská blbost nezná mezí, navíc úroveň psané češtiny je na dost nízké úrovni, lidi nezvládají ani základní věci...
Odpověď na ten mail je přímo ukázková :-)
Jo, s takovými lidmi se taky setkávám, nejednou jsem se setkal s takovým jednáním od zákazníka i od prodejce, který svou neschopnost a neserióznost balil do takového hávu...
Chtěl bych říci, že problémy jsou na obou stranách (a telecí léta jsme si v různé intenzitě prožili všichni, někomu to zůstalo). A někdy člověk vydrží skřípat zuby vzteky z bezmoci, nebo zadržovat smích (když vidí ořezanou PCI kartu vraženou do zadní lišty VL-Busu) a jindy musí upustit páru (někdo nadává nebo píše vulgární maily, jiný se jde vybít sportem, někdo si vybíjí zlost na lidech). Kdybych očekával a přál si slušnost na všech stranách, tedy odhodil nedůvěřivost, dopadnu špatně (a raději mi rezervujte místo v Dobřanech).
Když si v poloprázdné místnosti sedne člověk co nejdále od vás, "aby měl místo" (přitom v prvních dvou řadách by si může vybrat i sólo stoleček) k hučící klimatizaci (která tam je proto, abychom nepadli z vedra) a otevřenému oknu, pod nímž jezdí trolejbusy, chlápek seká sekačkou, naproti rekonstruují dům a začne vám nadávat, že vás špatně slyší a táhne mu na záda... 8)
Když jsme ale u těch obchodů - kdysi jsem tady na fóru v bazaru sháněl pro souseda a zároveň kolegu desku s KT133, dal jsem podmínku, že nesmí mít nafouklý ani jeden kondenzátor. Přišla (vydávána obchodníkem* za naprosto bezvadnou) samozřejmě nejen s nafouklými, ale i vyteklými a dotyčný obchodník mě vyfakoval stylem "co bych ještě nechtěl, že jemu ta deska funguje a že to není nic", ale vysvětlujte to tomu, jemuž tohle jdete osadit místo mrtvoly, která na toto skončila a mně, kdo přišel o peníze. Sice po čase vrátil část peněz, ale stejně mě ta sranda vyšla docela draho - nakonec na dvojnásobek hodnoty jiné desky se štěstím vyhrabané v bazaru). Takže házet všechno na zákazníky je hodně ošemetné.
*jméno nezmiňuji, ale ti, s nimiž jsem to tehdy řešil, ví...
teda tohle téma si člověk přečte a má hezkej den pokud člověk ví a umí jednat slušně pak ani nějaký problém neni...