Jaky LCD 19"-22" hlavne na fota ?
Potreboval bych poradit. Vim, ze techto temat uz je tu hromada, ale i tak mi snad poradite.....
Budu mit narozky a pravdepodobne si budu moci vybrat monitor do 5000,- Kc.
Takze jake jsou me predstavy. Chtel bych kvalitni monitor na upravy fotek. Byl bych radsi za 22", ale neni to podminkou pokud bude kvalitnejsi 19"...
Nijak tomu nerozumim, ale verim, ze tady se najdou odbornici ci spokojeni zakaznici kteri jsou spokojeni se svym LCDm....
Jeste me, tak napadlo....Mozna by byl lepsi 19" LCD, ale ne sirokouhly...co vy na to ???
Dikes vsem za Vase rady a pripominky.... :D
Re: Jaky LCD 19"-22" hlavne na fota ?
Spajas dva protichody a to "vybrat monitor do 5000,- Kc" a "Chtel bych kvalitni monitor" takze ak stes kvalitu, treba si zrejme kus priplatit. Na foto sa hodi SIPS pre lepsie farby ako ma TN.
Pozri sa po Fujitsu Siemens P19-3 pripadne HP LP1965.
Presne tak, za tech 5000 nedostanes oboji. Ja jsem se par cca dvema, trema mesici resil stejne dilema jako Ty. Nakonec jsem koupil mensi panel HP LP1965 (jak zminuje v postu nademnou AjsTi). Kdyz jsem totiz videl v realu TN panely, tak me jedine jejich plus prisla jejich odezva na hry. To HPcko jsem koupil za 4500 asi osm mesicu stare, takze jsem byl s cenou nakupu spokojen, kdyz vezmu v potaz jeste velmi dlouhou zaruku. Kdyz jsem ho doma zapnul (nejsem clovek, ktery se LCD panelech nevyzna, do te doby jsem mel same CRT monitory) a videl ten rozdil oproti TN, tak jsem byl hodne rad, ze jsem vybral tak jak jsem vybral. Muzu se na filmy divat pohodlne z postele bez problemu, barevne podani je taky pekne, takze moje subjektivni dojmy z toho panelu jsou velmi dobre, ani ve hrach jsem zatim nezaznamenal nejake problemy s mazanim atp. Tot muj nazor laika na Tvuj dotaz.
Nejlevnější IPS - http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=124782
Škoda že jsi prošvihl, když byl cca. za 6500,- Kč... pár lidí ho tu má...
No tak za ty peníze fakt zapomeň na slušnej monitor a zvlášť 22".
Ségře jsem teď kupoval širokoúhlou 20" NEC 20WGX2 Pro ( S-IPS panel ) ->
http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=81939
Fakt super monitor. Barvy parádní, odezva super (Hrál jsem na tom bezproblémů CSko) a cena mi přijde za tu kvalitu přiměřená.