high-end nvidia grafika z alzy sk
zvazujem nakup novej masiny, vyberam komponenty z www.alza.sk a neviem sa rozhodnut, aku grafiku kupit. Momentalne vaham nad ASUS 9800GTX, maju ju za 8992 Sk, co je akurat na hranici mojho rozpoctu, ale neviem, ci je to rozumna kupa a ci by som nemal siahnut radsej po 8800GT, GTX, GTX.
nakupovat budem v alze, tak ked ma niekto nejaky tip na grafiku z tohto obchodu, uvitam kazdu radu, ktora mi pomoze pri vybere...
este detail: som zatazeny na ASUS, ked ale niekto da argument, preco kupit inu znacku (lepsiu), tak sa dam ukecat :)
Re: high-end nvidia grafika z alzy sk
Ak budes hravat v 2560x1800 tak zober o com pises, ale pokial Ti staci mensie rozlisko uplne postaci 3870X2 pripadne 8800GTX. A ked uz skladas si pc, dopis aj ostatne komponenty co k tomu, aby sa nestalo, ze si kupis vykonnu grafiku a das k tomu 486 ;)
No vzhledem k tomu, ze za mesic vylezou nove grafiky, tak bych ted rozhodne grafiku za 9000 Skk nekupoval. Kup si neco na ten mesic jako treba 8800GT a potom to vymenis za next-gen grafiku.
2 AjsTi: zatial to vyzera na nejaku C2D 8400, ASUS P5E, 2 GB RAM, monitor Samsung 226CW - takze rozlisenie 1680*1050. Ati grafiku mam teraz, som sice spokojny, ale radsej by som jadierka G80/G92 :)
2 Krimi 2000: no praveze ja nie som typicky overclocker, ja HW nekupujem kazdy mesiac (ani kazdy rok :) ). Ked ma vyjst o mesiac nieco take "revolucne", ako boli pred nedavnom nvidie 9x00, to sa mi cakat neoplati.
Nie, za mesiac vyjde nieco, co bude 2x vykonnejsie a bude stat +- 500$, staci? urcite bude aj nieco o trochu pomalsie za menej $$$ ;)
Ja bych pockal, abys nedopadl jako ja - mam G80 88GTS 320MB a tri mesice po jeji koupi vysly 88GT 512, za stejne prachy vic vykonu. A jinak GT200 ma byt vykonem nekde az o 150% vic jak soucasny high-end (rikam O 150%, to znamena 2,5x rychlejsi)
[edit] M-C me predbehl, ale asi tak.. ceny pujdou dolu...
ok, ukecali ste ma, pockam... moderatori, mozme lock :)
Než se to tu zamkne :-) tak bych doporučil investovat do 2x 2GB RAMek. Jednak ceny DDR2 IMHO níž nepůjdou - a jsou docela příjemné - a taky si můžeš v klidu vypnout swapovací soubor ;-)
[OT] no co som cital tu na fore, tak 2 GB a 4 GB vraj nerobi az taky rozdiel, tak neviem... este postudujem dake fora a zvazim aj moznost kupit 4 GB [/OT]