Co říkáte na brašny NANEU PRO? Viděl jste to někdo v reálu? Máte někdo?
Ceny vypadají více než zajímavě a např. polstrování mi přijde proti mému Tamracu výrazně lepší.
Líbí se mi hlavně tato - Military ops echo.
Printable View
Co říkáte na brašny NANEU PRO? Viděl jste to někdo v reálu? Máte někdo?
Ceny vypadají více než zajímavě a např. polstrování mi přijde proti mému Tamracu výrazně lepší.
Líbí se mi hlavně tato - Military ops echo.
ja rozmyslam nad K3L, kedze hladam nieco na cestovanie s notebookom, fotakom plus 2 skla a nejakymi dalsimi vecami v hornej priehradke, pricom K3L je dost velka, zevraj pohodlna, ma anti-rain potah.
Konkretne hentem model co si nan hodil odkaz sa mi nejak nepozdava konstrukciou. Je len na jedno plece a pritom nema taky system vyberania veci z batohu ako napr. moj Lowepro Slingshot, neviem si predstavit ako sa z toho da lahko vybrat fotak alebo sklo, ak to mas len pretiahnute dopredu pred seba ... mi to pripada ze ked ho otvoris tak sa to vysype, alebo si budes musit davat strasne velky pozor aby sa tak nestalo ...
Viděl jsem od nich nějaké brašny a vypadaly slušně, majitelé je taky dost chválí. I bych si od nich něco koupil, ale nemají nic zajímavého, do čeho by se moje výbava vešla ... Jinak tuhle konstrukci batohu (foto dole) moc nedoporučuji, resp. chce to citlivé zacházení - tenhle konkrétní neznám, ale většina je měkkých a málo čalouněných a stačí batoh jen trochu z výšky pustit a může být zle. Mně se líbily od NaneuPro ty, které mají víko na zádech, tj. nemůže tam jen tak někdo vlézt, atp.
Jinak z batohů, které jsou na českém trhu určitě doporučuji mrknout se na Kata, to je kvalita. (dováží je, stejně jako NaneuPro, http://ebrasny.cz/ , s jejichž jednáním jsem jako zákazník opravdu spokojený)