Koupit ASUS STRIKER II EXTREME nebo jinou desku s 790i chipsetem
Ahoj,
rad bych koupil do sveho herniho PC desku, ktera opravdu vydrzi.. podporuje DDR3 pameti a SLI. Hodne me laka prave ASUS STRIKER II EXTREME, ale slysel jsem o nekolika problemech ( hdd, pameti apod. ) mate nekdo tuto desku pripadne jinou s nForce 790i chipsetem? Doporucili by jste ji?
Re: Koupit ASUS STRIKER II EXTREME nebo jinou desku s 790i chipsetem
Mám ji doma. Týden jsem ji používal s půjčenými DDR3 moduly a 2x 8800GTS. Neměl jsem jediný problém. Podařilo se mi totiž objednat verzi "STRIKER II NSE" za 5155Kč a oni nejen, že mi ji poslali, ale dokonce poslali verzi EXTREME. Teď čekám na objednané paměti.
Za tu cenu jsem naprosto spokojen. 8K bych za ní ale nedal. Radši bych počkal měsíc na novou generaci grafik (GeForce GTX 280, nebo slabší GeForce GTX 260) a jel bez SLI. DDR3 nemají žádný přínos, kromě nižší spotřeby.
Citace:
Původně odeslal
M.K.
Mám ji doma. Týden jsem ji používal s půjčenými DDR3 moduly a 2x 8800GTS. Neměl jsem jediný problém. Podařilo se mi totiž objednat verzi "STRIKER II NSE" za 5155Kč a oni nejen, že mi ji poslali, ale dokonce poslali verzi EXTREME. Teď čekám na objednané paměti.
Za tu cenu jsem naprosto spokojen. 8K bych za ní ale nedal. Radši bych počkal měsíc na novou generaci grafik (GeForce GTX 280, nebo slabší GeForce GTX 260) a jel bez SLI. DDR3 nemají žádný přínos, kromě nižší spotřeby.
To je moje vecne dylema.. Zda pockat na nove grafiky. Bojim se, abych nekoupil desku s SLI a nakonec nebyli nove ati RV770 lespi nez nvidie + kdyby se na levnejsi desce s intel chipsetem zapojili do crossfire.. .
Citace:
Původně odeslal
Don T
To je moje vecne dylema.. Zda pockat na nove grafiky. Bojim se, abych nekoupil desku s SLI a nakonec nebyli nove ati RV770 lespi nez nvidie + kdyby se na levnejsi desce s intel chipsetem zapojili do crossfire.. .
Dilema, jen tak pro pořádek ;)
Ohledně nových grafik je spíš otázka, jak výkonné budou - třeba GT200 od nVidie by mohla být až 2x výkonnější nežli 8800GTS 512MB, takže odpadá potřeba SLI, heh.
Kdyžtak kukni sem:
http://4um.overclocking.cz/showthrea...325#post803325