Ja ted jedu 2,9V uz asi 3 mesice. Pameti jsou i pri zatizeni totalne studeny. Potreboval bych vyssi OC. Jeli jste nekdo dlouhodobe na 3V???? Bojim se aby mi neumrely
Printable View
Ja ted jedu 2,9V uz asi 3 mesice. Pameti jsou i pri zatizeni totalne studeny. Potreboval bych vyssi OC. Jeli jste nekdo dlouhodobe na 3V???? Bojim se aby mi neumrely
Tak to si pis,ze ti umrou....0,5V to uz je dost velka sila...proc to chces delat???Tusim ze akorat stary SDR meli snad 3V,ale meli hlavne jiny vyrezi,takze se nedaj zamenit...
kazdy jednou umre ... :-(
otazka je jak rychle :?:
bez chlazeni bych to asi nezkousel, ale s vetsim pasivem a vetrakem, bych do toho sel
2 Bredator: naco tam mam potom Vmem az 3,2V?
SDR maj 3.3V :wink: A me tam mrska pousti jen 3.2V ;DCitace:
Původně odeslal Bredator
jejda :idea: ja se splet....ja myslel 5VCitace:
Původně odeslal SPYKER
do sdr sem poustel rok 4 V a pohoda
do mejch ddr poustim 2.8 V a kdyz zacnopu delat halusky tak do nich dam na par hodin 3.2 V a pak jedou jako po masle ;D
tak ja do svojich pustam 3.0 co je uz ozaj maximum, teda rozumne maximum. Mam to potvrde od holsta z aoafoums a este jedneho admina [ozaj si uz nepamatam]. 3.1 v a zivotnost klesne na cca 9 mesiacov az jeden rok. 3.0 a je to takmer v pohode.
Neberte to ako 100% radu, ale je to viac menej overe od dost skusenych ludi. Rozhodne ale v nevetranej skrini neskusajte ani 2.9 a po takej hodinke hrania skuste ci pamate niesu horuce. Moje su uplne chladne aj pri 3.2 v ;D
3.0V sa ešte v vetranej skrini da dať. So starou pametou som išiel cez pol roku na 3.2V ale to som chladil meďou a vetrakom. Ale moc to nehrialo. A išlo to bez problemou. Teraz ju ma kamoš na normal už skoro 7 mesiacou a ide stale Ok.
ja som to fachcil na 3,2 volta aby tie moje pamete sli aspon na 175mhz na fastest nastaveni, a boli pri otvorenom case uplne studene, je to nebezpecne ich nechavat ked su studene na 3,2??? :o