Mám rar archív a zapoměl jsem heslo.Nevite nekdo nejakej zpusob jak heslo obejit ?? Popripade nejakej program na to ?? Ale uz znam RAR Pasword Cracker ale ten mi nejde nebo co. PORADTE PLS !!!
Printable View
Mám rar archív a zapoměl jsem heslo.Nevite nekdo nejakej zpusob jak heslo obejit ?? Popripade nejakej program na to ?? Ale uz znam RAR Pasword Cracker ale ten mi nejde nebo co. PORADTE PLS !!!
takovyhle utilit ktere pomoci brutal force zjisti heslo kupa.... staci zapatrat na google
samozrejme jsou placene...
doporucuji se podivat nahoru, co je tam napsano jako doplnek nazvu sekce (zejmena ta cast za slovem "zadny") a jako druhy krok LOCK
no samozrejme jak jsem psal tenhle software je legalni a plati se za nej, jelikoz ho pouzivaji i firmy treba v pripade backupu do raru s heslem a dojde ke ztrate hesla....
z internetu bych zadny rar soubor ve vetsim formatu nestahoval, ceka tam akorat trojan a nebo je to zaheslovany...
takze snad to bude pro K@rlose pouceni...
Diskuze zůstává otevřená, pokud zůstane zachován ráz "no-warez". Mě osobně se třeba stalo několikrát, že jsem potřeboval zjistit heslo u *.doc dokumentu které jsem zapoměl, a "brute-force" prográmek mi byl dobrým sluhou. Takže je mi jasné, že u raru se to může stát taky. Proto téma zůstává, jen bych poprosil no OT - pouze dobře míněné rady, který prográmek je za dobrou cenu a pracuje rychle.
pokud to je "silne" heslo a byl pouzity RAR3, tak hodne stesti a za par let/desitek let/stovek let nam muzes napsat jake heslo tam bylo :)
Bohuzel BruteForce u novych RAR archivu neni prilis rychla metoda... Muj C2Q (nenasel jsem zatim soft, kterej umi pouzivat 4 jadra, takze pouziva jen 2 jadra) dokaze louskat jen tusim cca 300 hesel / sekundu
Zkousim ted Avanced RAR Password Recovery a na mem pentiu D 820 to jede jenom 15 hesel za sekundu, to je nejak malo.
Zkousel jste nekdo porovnavat jednotlive softy na louskani hesel v rarech dle rychlosti? Potreboval bych doporucit rychlejsi soft.
Tak to bude nějaký omyl....pže mě to na starých peckách valilo ve škole 70 000 minimálně....
a co třeba jen RAR Password recovery
EDIT: Jasně, liší se to verzí raru, to mi nedošlo
leda by se nasel programator co by ten softik udelal pro grafiku :0 kdyz vidim ten rozdil v rychlosti vypoctu 4jadra cpu a jednoho vpu.....
Jakej rozdíl?
vsak na to je Elcomsoft Distributed Password Recovery ... "jen nepodporuje crackovani RAR hesla :)"