Měl jsem Apacera 256 mb ddr400 a ten chodil vpoho, ale přikoupil jsem samsung 256 ddr400(ma stejné čipové osazení-kopie) a každý zvlášť jede na 400 dobře ale dohromady vždycky benchmark zatuhne po 2s. Co delat? Prosím poradte diky.
Printable View
Měl jsem Apacera 256 mb ddr400 a ten chodil vpoho, ale přikoupil jsem samsung 256 ddr400(ma stejné čipové osazení-kopie) a každý zvlášť jede na 400 dobře ale dohromady vždycky benchmark zatuhne po 2s. Co delat? Prosím poradte diky.
Aku mas dosku? Ake Vdd napatie? Ak si v dual channeli, tak rataj s potrebou vyssieho napajania Vdd.Citace:
Původně odeslal truszyk
Vidim to na male VDD napatie... 8-)
A já to vidím pěkně v prdeli, protože mě snad nejde ani dual ddr ani mě nejde taktovat FSB, a to jsou 2 identické Apacery 256 MB DDR 400 Mhz
no to je divné. Já mám taky solteka, dva apacery DDR a jede mi to OK. ale casovani by SPD. (to jest cl 3). Jinak v dualu jdou paměti níž než v singlu.
Jeden Apacer měl CL2 a druhý CL3.Vyhodil jsem ten CL3 a můžu taktovat FSB a všechno. Přesto kupuju Kingmaxy, ať můžu přetaktovat na 200 Mhz FSB v dualu a kmitočet procesu bude cca 2300 z původních 1833Mhz.Doufám...
Víte o ještě lepších/dražších pamětech než jsou Kingmaxy ???
OCZ Dual Channel, KIngstonCitace:
Původně odeslal dalee
Pokud mas dost penez, neprohloupis s Crucialama, Micronama, Corsairama v te nejvysi "modelove" rade... ale taky zaplatis az 3xvic nez za beznou DDR 400
Jinak jsou slusny Kingstony, Windbondy na bazi BH-5/BH-6, OCZ Power serie/ Dual atd, Samsungy serie C (ale je tu ted dost zmetku, napodobenin)...
A Kingmax uz rozhodne neni co bejvalo, tema si rozhodne moc nepolepsis, jesli nepohorsis, projdi si thready s pemetma... ;D
Rozhodne nedoporucuju Kingmax 400 ... mam ho a nejde pres 197MHz. Goldmemory sice hazi chyby az od 203 a vys, ale Prime95 pada jakmile dam vic nez zminovanych 197 :-( Je to proste strasneeej shiiiiit ....