Zdravím,
nemáte někdo typ na omylem smazané DVD+RW ? stalo se mi to ve stolním DVD, půjde to nějakým prográmkem v PC obnovit ? něco jsem postahoval a vyzkošel ale výsledem 0.
Printable View
Zdravím,
nemáte někdo typ na omylem smazané DVD+RW ? stalo se mi to ve stolním DVD, půjde to nějakým prográmkem v PC obnovit ? něco jsem postahoval a vyzkošel ale výsledem 0.
No koukam se na google (obnova smazaneho DVD) a neco tam je (http://www.stahuj.centrum.cz/multime...d-data-rescue/), ale nevim... Smazal jsi to rychle, nebo uplne? To bude mozna klicove...
Ono Isobuster je jeden z mala co vedel okrem ineho i data vytiahnut. Otazka je ako pise Heady ako si to mazal ?
Nevím, normálně jsem dal smazat medium ve stolním přehrávači, ale datová struktura na mediu vidět je nebylo nahrané úplně celé, takže bych to viděl že to bylo rychlé mazání i podle délky úkonu, trvalo to pár sekund.
A mimochodem přesně tento program jsem si ze stahuj.cz zkusil ale nějak se mi to nepovedlo i když mi to napsalo že to našlo 16 souborů.
Jj, tak to bylo urcite rychle... Nu a nebylo to tim, ze je ten program shareware?