Prosim nectete to od zacatku , je to strasne dlouhe. skocte zrovna sem
(aktualni):::
http://radekb.shyper.com/
Printable View
Prosim nectete to od zacatku , je to strasne dlouhe. skocte zrovna sem
(aktualni):::
http://radekb.shyper.com/
skoda ze mam vodnika uz vsude :-(
jeste ho nemas ve zdroji a v monitoru ;D
Urcite. Viz mail.Citace:
Původně odeslal LookAS
a zhruba tak cena za obyčejnej měděnej na GPU a CHIPSET??
Hmmm...to zni dobre...A jak s materialem? med mas? Jsem z Ostravy takze by nebyl problem k tobe dojet...zkus hodit nejake ceny...s matrosem a bez...me by stacil klasicky labyrint cik cak....Nak
sel bych do toho...potreboval bych neco jako listy do 5 1/4"pozice pro 3,5" hdd...jaka cena???
Jo tak to určitě chci... Asi bych chtěl něco jak má AQUACOOL na CPU.. A na GPU taky... Možná by nebylo špatný tady uvést ceny těchto dvou bloků, protože většina lidí určitě bude chtít něco podobného...
taky bych bral, kombinaci vseho krome hdd tzn- CPU, Chipset, GPU+pameti, PSU... to by bylo fajjn... :!:
Ja bych do toho taky sel, jenze chechtacky nejsou :?
Jelikoz jste me zasypali spoustou otazek, (necekal jsem tak velky ohlas). I
kdyz vsichni asi vime ze Aquacool s nama pekne vydupava, tak si musime udelat trochu jasno.
Bloky bych rozdelil do tri skupin a to:
Bezny ,optimalni a superdeluxe.
U beznych je cena za trista.
U optimalnich je cena za ctirista.
A u super mraziciho zarizeni bude cena dohodou(upozornuji ze prave probihaji skousky).A jeho tvar a chemicke a jine slozeni je prisne
U vsech si muzete vybrat prumer (svetlost) pripojeni.
A me prakticke skusenosti ukazaly ze mit v pocitaci srubovaci a gumickove spoje je sice esteticke, ale hodne nebezpecne.
Proto bych vika a hadice preferoval lepit.
Dale pak vsichni rikate (az na jednoho) kolik to stoji, ale nikdo neposlal
zadne tech. pripominky, rady, navrhy.
Doporucuji znovu probrat veci jako je tvar, idealni prurez, prutok atd.
Pokud se neceho dobereme vzrobim teleso podle tohoto a nikdo si nebude moct stezovat ze to tak nechtel.
Nejsem BUH...!!!
Na to jsem prisel vcera kdyz mi prisel mail s velmi zajimavymi tvary bloku
ktere se urcite radi mezi opravdu super uz na prvni pohled.
doufám, že nejsi další pan Tlapka ;D ;D :lol:Citace:
Původně odeslal Radek-B
:lol: :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal Staňour
Možná by nebylo naškodu tady umístit náký obrázky... ???
Ne !!!
Jsem zarputily praktik.
;D :arrow: :idea: :-o :oops: ??? 8-)
S obrazkama je to tak ze budu asi muset neco nafotit klasikou, nebot v jakemkoliv cadu ci cem jinem kreslit proste neumim (ale pokusim se)
A soubor kresby pro stroj je sice hezky, ale stale nese informace dulezite pro vypocet drahy nastroje takze i jednoducha kresba muze mit treba 1Mb
a to je ta spodni hranice. A kresba se nekresli, ale programuje a s toho zdrojoveho programu se kresba prakticky vypocitava.
:?: (rovina,uhel,delka,krivka,primka,eqidistanta,izoca ra atd.)
tak to ulož v jpegu...a jestli to ten program neumí, tak PrintScreen :wink:
Já chci hlavně vidět do čeho jdu... Atd... 8-)
Nestacil by vam nakres v Windosowsovskem paintu?
Fotky budou az za 14 dni.
Jelikoz mam tento tyten moc prace a o pristim vikendu jdu montovat do Brna velrtrzni stanek tak k frezovani se dostanu az pristi tyden.
Jo určitě postačí.. A měl bych ještě dotaz, jestli to bude block se vším všudy, nebo jenom vfrézovaná měď ??? A kolik by stála jen ta vyfr.. měď ???
:?: :?: :?: :?: :?:Citace:
Původně odeslal apik
Vis jak velky soubor vznikne ulozenim obrazovky pres p.sscreen-?
nebudu te napinat , ale asi tak 1.333 mb.
Jestli ho opravdu chces tak ti to poslu mailem.
Spis bych potreboval poradit jak sem dostat ty obrazky co sem spachal
v Paintu. __helpme ??? :arrow: ;D
Sem jdou vlozit obrazky jenom linkovanim z nejakyho webu -> musis to nekam uploadnout :wink: .Citace:
Původně odeslal Radek-B
Taky by me nejaky nakresy nebo fotky zajimaly. Ty ceny co si uvadel byly celkem snesitelne...
pres print screen jde jednoduse udelat maly obrazky..Citace:
Původně odeslal Radek-B
print screen>pustit malovani>vlozit>ulozit jako - JPEG!!!> pak to ma velikost podle rozliseni Woken pri 1280 je to asi 200k
pri mensim rozliseni nebo pri jednoduchym zmenseni obrazku v malovani klidne i 50kb.... :idea: :wink:
jak sem dostat obrazky...
bud nekomu je poslat at to spacha zatebe... :idea: treba me.. Khandar@centrum.cz
a nebo si je uloz nekam na ftp a jen sem hod link kde to je... (ale mam takovej pocit ze se v tom az tak moc nevyznas tak misto trapeni to radsi nekomu posli :wink: )
Jsem zvědav jaké optimální řešení poradíte panu Radkovi B.
Tlapko, nesnaz se to prosim ojebat i tady :evil: ! Tvuj thread o Hi-end watercoolu uz stacil. Radek B. je aspon ochoten naslouchat napadum druhych a kazdej pro nej hned neni ubozak jako pro tebe.Citace:
Původně odeslal Tlapka
dočkej času, jako husa klasu
já jsem byl také ochoten naslouchat ....ale jen názorům.....ne kecům lidí bez praxe kteří jsou nepoužitelní pro vymyšlení konstrukce Water coolu