Mně se to nechce brousit.Nejde to nějak sundat? :?
Printable View
Mně se to nechce brousit.Nejde to nějak sundat? :?
??? Plech ???
Myslis chladic ???
Na GPU nemas ziaden HeatSpreader...
Co chces este davat dole ???
Pozostatky lepidla ??? (na to je tu lieh, ked nepomoze ten, tak aceton - na ten bacha, lepta niektore umele hmoty)
Jestli myslis chladic a mas ho prilepenej tak to musis trochu zahrat(Hraj hry atd.) a pak ho nadherne krouzivym pohybem sundas...
aha to jo teda leda kdyz je tam pridelanej pastou jinak se musi ferove pomoci telefoni karty a plocheho sroubovaku odloupnout ala "paka"........Citace:
Původně odeslal Bredator
Já jsem ho normálně odříz takovým tím tenkým, ulamovacím modelářským nožem. Šlo to docela v pohodě. :wink:
kdyz je to teplovodnou pastou tak je to v pohode,hrosi je to tim druhym svistvem....seznamil jsem se s tim,kdyz jsem potreboval pasiv na pameti a k nemu byla prilepena 486DX2/66 a tak jsem vzal bez ostych sroubovak a pacil a pacil az se povedlo...jenze to svnistvo neslo dolu...pak pomoh a smirkovej papir...ted uz me pasiv hezky chladi pameti grafiky:-)
Já myslim ten rámeček na gpu :lol: .Vypadá to,že je vejš jak čip :o
To je vražda napsala :lol:
Jo je vejs.. taky jsem si toho vsimnul.... BTW zkousel uz nekdo vybrusovat jadro ?Citace:
Původně odeslal Pers
Z vnutornej strany to najprv musis uvolnit nejakym tenkym nozikom, je to tam zaliate nejakym lepidlom alebo lakom a potom opatrne zvonka tiez niecim tenym ale pevnym, napriklad cepel od noza na koberce, zvunut medzi ten ramcek a chip. Ale velmi opatrne, tak 2 hodiny roboty.Citace:
Původně odeslal Pers
Ale zas ked mas Arctic silver 3 tak to nemusis robit, ten ti prenesie teplo bez problemov aj v milimetrovej vrstve.
Ty obvykle obrusujes aj kovove jadro CPU ??? :roll:Citace:
Původně odeslal Halen tech
No ja na Atine kdyz jsem sundal chladic, tak kulate jadro je asi o 0,2 mm niz nez okolni plast. Myslel jsem, ze by stalo za pokus zkusit jadro trochu prebrousit .... Sice bych tim prisel o zaruku :-o, ale to zas tak nevadi...Citace:
Původně odeslal PiT
Halen tech:
Lenze Pers ma R9500, ktory ma FCBGA jadro, co je skoro to iste ako FCPGA :) Je to vyvedene na povrch - ked das dole chladic, tak to vyzera ako procesor :)
Co sa tyka tvojho jadra -> Ja ho mam cele zaliate v plaste a lapoval som ho :)
Aha. tak to potom jo.... Radsi bych ten HeatSpreader nechal byt tak jak je....Citace:
Původně odeslal PiT
Nie je to heatspreader, je to okrajova vodiaca lista aby chladic netracil na GPU.
Mno, asi som uviedol zly priklad...hoci som o HeatSpreaderi nepovedal ani slovo.Citace:
Původně odeslal Halen tech
Ono to vyzera takto :arrow:
http://www.zive.cz/ilustrace2/rking_Radeon9700_chip.jpg
to jsem ale LAMER :-)Citace:
Původně odeslal TimeLord
... ten rámeček z R9700 jsem sundal ostrým nožem cca. za 10 vteřin...
Hehe, to si na to isiel hopom :-)Citace:
Původně odeslal Vapno
Ja by som to neriskoval, lebo pod tym zelenym naterom mas spoje a nejaky porusis mozes tu kartu zahodit.
Někdo tu psal,že je to kvůli tomu aby to netlačilo na gpu.Ale vono to musí tlači pořádně-tobych s toho došel do nějakýho toho ati industries.A nejakýmu tomu pepovi s pinzetkou bych nahlavu přidělal toho velkýho zalmana nebo taisol :mweheh: :mweheh: .Ty vole tenhle smajlík je fakt hustej :idea:
Uz si zabudol na starsie rozlamane AMD ? Tam sa to tiez muselo tlacit :-)Citace:
Původně odeslal Pers
No to je fakt :lol: u kámoše jsme laborovali s tb 750 a celej jsme ho nějak vokousali chladičem.Aspoň bude voheň :mweheh: