Doporučte SW na tvorbu MP3
Zdravíčko vespolek,
jelikož jsem eMPéTrojky dlouho nevytvářel a můj MP3 Producer 2.30 je poněkud obstarožní, sháním se po nějakém dobrém softu na tvorbu MP3.
Jde mi samo hlavně o výslednou kvalitu, jestli to bude freeware/shareware/SW za prachy je docela jedno.
Takže zkuste poradit, k+ vás nemine ;-)
Re: Doporučte SW na tvorbu MP3
Osobne pouzivam na tvorbu MP3 Lame a jako frontend k nemu pouzivam prehravac foobar. Umi tagovat z freedb, replaygain, otevre prakticky libovolny format, u enkodovani vice songu naraz vyuziva multi-core CPU ....
rip v eac a prevod v lame s all2lame gui
Supr, díky za tipy => vyzkoušíme, posoudíme, uvidíme ;-)
K+ všem.
EDIT: koukám že verze 3.97 je trošku "old" a 3.98 je beta, kterou používáte? A nemáte někdo zkušenost s prográmkem CDex?
Citace:
Původně odeslal
ra
rip v eac a prevod v lame s all2lame gui
Je neco spatne na ripnuti a okamzitem prevodu pres LAME v EAC?
Tim jsem jen chtel rict, ze je mozne dostat mp3 primo z EAC.
Taky používám foobar, ale použít lze i primitivní utilitku Lamedrop.
http://rarewares.org/mp3-lamedrop.php
Citace:
Původně odeslal
Prtik
Je neco spatne na ripnuti a okamzitem prevodu pres LAME v EAC?
Tim jsem jen chtel rict, ze je mozne dostat mp3 primo z EAC.
Nevidim v tom rozdil, teda v kvalite vysledku. Takhle to delam z duvodu, ze v all2lame gui si muzu rychle vybrat mezi svymi definovynymi nastavenimi lame na jeden klik. Eac ma pole pro command line parametry schovane v compression options > external compression, kde bych to musel pri potrebe jinyho nastaveni vzdycky prepsat.
Aha. Ja tam beztak mam jen jedno nastaveni. :-)
Citace:
Původně odeslal meteor
nemáte někdo zkušenost s prográmkem CDex?
CDex pouzivam uz niekolko rokov. Nie som nijak zvlast narocny uzivatel, takze pre moje potreby plne postacuje. "Kodeky" sa daju aktualizovat priebezne - staci nakopirovat novu verziu "dll-ka" (napr.lame_enc.dll), takze sa daju skusat rozne verzie.