Chyba pri vykreslovani 3D scen
Nesetkal se nekdo s timto problemem?
http://temp.pat.cz/wow1.jpg
http://temp.pat.cz/wow2.jpg
Grafika mi zacala delat tuhle chybu. Po chvili hrani se zacne mrsit takto obraz. Chyba se chova jako polygon, takze pri otaceni obrazu meni tvar a z urcitych uhlu vse vypada OK.
Neni to chyba wow. Vcera jsem zkousel assasin creed a postavickam tam z usi trcely "tycky".
Diky za pripadne rady
Re: Chyba pri vykreslovani 3D scen
Tohle vypada na prehrivani se.. zkontroluj teploty, jestli dolehaji chladice spravne, pokud ano, tak bych zkontroloval i teplovodivou pastu... a pro jistotu vsechny (CPU,GPU, N-bridge).
takova noob otazka, jak zjistim teplotu u ATI karty a kolik je tak optimalni teplota?
Nevim, jestli by to mohlo byt teplotou, kartu nemam pretaktovanou a chladic tam mam originalni. Kdyz restartuji PC, tak nejakou dobu (v rozmezi 10-25min) je obraz v pohode.
Citace:
Původně odeslal
Paja
takova noob otazka, jak zjistim teplotu u ATI karty a kolik je tak optimalni teplota?
tak treba v Ati Tray Tools, ATITool, Catalyst Control Center...
optimalni teplota zavisi na pouzitem chipu ale pokud to mas u te X1950Pro Ultimate z podpisu tak do tech 70-80° v zatezi je to v jeste pohode.. ale samozrejme cim min, tim lip
kazdopadne zrovna ty Ultimate verze se dost kazily :(
Něco podobného se mě objevilo po naistalování catalystů 8.4 , dal jsem zpět 8.3 a je to v pořádku.Karta byla lehce přetaktovaná a její teplota při zátěži byla max. 61 stupňů.jo mám Radeon 3870.
Zahada vyresena, kamarad mi poradil, ze znamemu to delalo podobny problem a stacilo vysat chladic. Na chladici byla fura prachu, vysal jsem ho, odmontoval, zkontroloval pastu a znovu nasadil. Nevim jaka byla pred tim teplota, ale aktualne mi to ukazuje kolem 50 stupnu a obraz je zase bez problemu.
Diky za pomoc.
Tak vyborne!
Another problem solved:)