Re: Digitalni Kamera (HDD)
Jen OT otázka, HDD chceš z nějakého konkrétního důvodu, neuvažovals i o klasické pásce? Já jen že před časem jsem dělal podobný výběr a jsem rád, že jsem skončil u pásky. Ale záleží co s tím záznamem potom chceš dělat za kouzla.
Re: Digitalni Kamera (HDD)
kouzla zadny jen aby to slo co nejrychleji/nejsnadneji vypalit na dvd a smitec... a v tomhle smeru snad nic lepsiho nez dig. zaznam nebude ne?
zatim uvazuju o tehle:
SONY DCRSR55E kamera HDD, 40GB, 25x zoom, CCD 1,0MPix
http://www.sony.cz/view/ShowProduct....ard+Disk+Drive
1MEGA HDD HANDYCAM HYBRID (umožňuje nahrávání videa na Memory Stick) s českým menu, záznam MPEG2 přímo na pevný disk s kapacitou 40GB a 25x optickým zoomem, formát MPEG2, střih přímo v kameře, snadné vytvoření DVD kopií, 3 stupně komprese LP/SP/HQ, Advanced HAD CCD 1.070k pixelů, objektiv Carl Zeiss Vario-Tessar, zoom 25x (digitální 2000x), Hybridní dotyková LCD obrazovka 2.7", noční snímání Super NightShot Plus 0luxů, vyvážení bílé, obrazové efekty, fader, možnost nastavení expozice, wide 16:9, stereo zvuk, stab.obrazu Super SteadyShot, vestavěný mikrofon s možností zoom, USB miniB konektor, multi AV výstup, Handycam Station propojovací kolébka, Memory Stick Duo slot, aktivní patice pro příslušentví, Stamina NP-FH40 možno až 9h, Battery Info, přiložen AV a USB kabel a dálkový ovladač, PC software, Vyhledávací funkce Film Roll Index a Face Index, Rychlý start (1 vteřina), průměr závitu objektivu 30mm
ma nekdo nejaky vytky/zkusenosti nebo tip na lepsi?