gainward golden sample 7600 gs 256 mb ddr3 450/1100Mhz agp 8x
Ahoj lidi mám na Vás prosbu, asi týden se mi stává toto, při přihlášení do / mám v pc 6 profilů/ do různých profilů a není to pravidlem mi při nabíhání té ktéré uživatelské plochy a zřejmě při zavádění ovladačů a používám i exper tool 5.9, samovolně restartuje pc a znovu do nabídky přihlášení a pak už to v tom profilu normálně frčí a dojde i k tomu, že se mi podtaktuje takt jádra , který je v defaultu 450 Mhz na 400 Mhz - respektive bylo to u exper toolu 4.8 dodávaný ke kartě, teď jsem tam hodil 5.9, jinak comp jsem vyčistil jádra gpu bylo v klidu na 55 stupních při zátěži ve hrách 65 teď jsem to vyčistil a v klidu je na 49 a v zátěži na 59, chlazení na proc, vyčištěno vyfoukáno, chladím velkým 12 m ve zdroji jedním takovým na zadní straně bedny, jeden větrák je na kartě a jeden na procesoru. Do bočnice mám vyvrtáno asi 21 děr o průměru cca 1 cm, tak si myslím , že průvan je gut. Teď jsem tam hodil po ovl. 169.21 ovladače 169.28 beta používám OS win XP proff. sp 2 a cca před 3 dny se mi ještě resetovala mozilla, teď už ne. Jsem z toho zoufalý , vadí mi to a mám obavy, zda není třeba problém na kartě, jinak jí mám od minulého roku od 6 měsíce je na stocku ještě originál přelepka warranty, myslel jsem, že bych ho sundal na kartě a přepastoval gpu, třeba by to pomohlo nevím. Dík za odpověď V.
Re: gainward golden sample 7600 gs 256 mb ddr3 450/1100Mhz agp 8x
teploty jsou v poradku, bude tam asi jina chyba.. ja bych osobne preinstaloval widle, ale pokud mas moc profilu (pro rodinu), tak by se mi do toho moc nechtelo :-) muzou se spolu hadat nektery programy... to se stava.. no mozna bych odinstaloval expertool a dal tam rivatuner.. je mozny ze ten tool se s necim hada.. (restarty taky dost dela zdroj, kdyz nezvlada, ale ten tvuj 400W eurocase by to mel zvladnout, ja mel na EC 350W core2duo na 3Ghz, ati HD3850, atd)
seš si jistej, že je ten restart způsobenej hardwarem? máš vyply "automaticky restartovat při chybě" v Systém-vlastnosti, karta upřesnit, sekce spuštění a zotavení systému? možná to má byt "jenom" nějaká BSoD... ale aji ta modrá smrtka ti řekne (s pomocí googlu) víc, než samovolnej restart, o kterym nevíš, co ho způsobilo
Citace:
Původně odeslal
JejKey
seš si jistej, že je ten restart způsobenej hardwarem? máš vyply "automaticky restartovat při chybě" v Systém-vlastnosti, karta upřesnit, sekce spuštění a zotavení systému? možná to má byt "jenom" nějaká BSoD... ale aji ta modrá smrtka ti řekne (s pomocí googlu) víc, než samovolnej restart, o kterym nevíš, co ho způsobilo
upřesni mi to víc, nejsem ucho pc mám cca 5 let, vrazil jsem do toho cca 30 litrů, a zatím do nového nejdu, není na to, ale nechápu to pekla, používám i eset smart security, kazza k tomu a tak si myslím že by i viry měly být pasé, tak mi to specifikuj, já se nčemu nebráním . Ahoj V
myslel to tak, ze v pokud ti to hodi BSOD, tak je tam vetsinou napsany soubor, ktery to zpusobil... mne to takhle udelal nejakej soubor, kdyz sem mel ATi, smazal jsem ho a byl pokoj...
navic tam byva nejaka kombinace cisel jako 0×000000000c neco takovyho, opis ty veci a pak se mrkni do googlu
ale to neresi nahodny restart bez bsod..
v defaultním nastavení je automatickej reset zapnutej... takže si BSoD ani všimnout nemusí (jak je v defaultu nastavenej pro BFU nepoužitelnej výpis paměti, to nevim... jestli komplet tak by to měl stihnout opsat....)
Citace:
Původně odeslal
JejKey
v defaultním nastavení je automatickej reset zapnutej... takže si BSoD ani všimnout nemusí (jak je v defaultu nastavenej pro BFU nepoužitelnej výpis paměti, to nevim... jestli komplet tak by to měl stihnout opsat....)
Tak jsem projel i minidump ve windowsu a je tam-...... prázdno, no zkusil jsem odinstalit exper tool a hodi¨l jsem poslední rivu a hlavně mi to padalo . když jsem se odhlásil ze svého profilui do profilu ženy, zatím to drží, jak dlouho je ve hvězdách, do pekla ten comp si fakt dělá prd-----el děsnou. Jinak i teploty mi oo vyčištění drží v klidu na 49 stupních a to jsem pečlivka co měsíc, to čístím vše v pc, asi jsem paranoidní, ale to se vyplatí.V