Ako je to s region-free u tejto mechaniky. Existuje na to nejaký firmware??? S podporou u tejto mechaniky to vypadá dosť slabo.
A to ju chcem zajtra kúpiť :|
Printable View
Ako je to s region-free u tejto mechaniky. Existuje na to nejaký firmware??? S podporou u tejto mechaniky to vypadá dosť slabo.
A to ju chcem zajtra kúpiť :|
to chcem vediet aj ja
Vidím, že ju máš, ako si s ňou spokojný??? Ako je to s tými proklamovanými zápormi??? Teda hlučnosť, zlé čítanie CD-R, slabé kopírovanie chránených CD???Citace:
Původně odeslal Loki12
Vyzera to tak ze region free firmware neexistuje.
Prave som si stiahol program s názvom DVDRegion Free, začnem inštalovať a ahačo-zavírované :evil: no pekne.Citace:
Původně odeslal Rainbow
Dúfam, že nejaký nový firmware vyjde, inak by ma to pekne naštvalo.
Inak zaujímavé, že Teac je nejaký podozrivo lacný, napr. oproti Toshibe, síce len o 80,-Sk ale predsa. Teac bol vždy drahší, žeby menšie výrobné náklady na úkor kvality :?:
Prinajhorsom budes mat okrem Samsungu este dalsi shit ;D
Ja už nechcem ďaľšiu srajdu!!! Kto mi pomôže :?:Citace:
Původně odeslal Rainbow
TEAC DVD516-E vs. Toshiba 1712
Preberalo sa to tu už miliónkrát, ale skôr som sa priklonil k tomu Teacu.
najkrajsie by bolo keby obidve pouzivali rovnake mechaniky... :-oCitace:
Původně odeslal andy
Teraz som pozeral na Teac.de a je tam MTBF 25.000 hours :o To bude dúfam nejaká chyba. Nemá to byť náhodou 125 000???
Mam toho "shita" a som spokojny nadmieru. Ze este neni region free firmavare , ved je tolko softu. Kolko dvd a z kolkych krajin mate ??? Ja zatila iba Europu , takze zatila to nieje horuca otazka. Ked uz stes Toshibu tak zozen 1612.
Mam tu po ruce dva ty "shity" a na proklamovane problemy se ctenim skrabnutych CD jsem nejak nenarazil! Nebo mam malo poskrabane CD ???
mam toho teaca a sem spokojen, precte vsechno co mu dam. o zadnem zaporu nevim, i tichy je. a ze nema digiaudio out je mi jedno kdyz zvuk jde pres ksandu a regionfree je taky na nic :) kolik mas dvd z jineho? :)
ikdyby tam bylo 25 000 tak 3 roky řtrvaleho provozu jsou dost ne? :)
skuste dat do tej podrbanej mechaniky napalene dvd. Zhorite na plnej ciare. :lol:
Tak som nakoniec kúpil toho Teaca a zatiaľ som nadmieru spokojný. Omnoho lepšie výsledky ako Toshiba 1712, hlučnosť je síce trochu väčšia, ale inak super :lol: