Ma nekdo nejake zkusenosti? Ja se pokousim pretaktovat a mam mizerne vysledky, svuj E8400 dokazi pretaktovat jen o necelych 300MHz. Ma nekdo podobne zkusenosti? Delam neco spatne?
Printable View
Ma nekdo nejake zkusenosti? Ja se pokousim pretaktovat a mam mizerne vysledky, svuj E8400 dokazi pretaktovat jen o necelych 300MHz. Ma nekdo podobne zkusenosti? Delam neco spatne?
Davaj viac udajov, lebo dostanes po zadku... :) Napis ake fsb, aky nasobic, ake napatia... Bez toho tu mozme akurat filozofovat... Ked odhliadneme od toho, ze tato doska nieje prave najlepsia na OC, urcite ti aj tak viac ludi pomoze s tym ako na to... ;) Tak sup, sup...Sem s tym infom...
Edit: samozrejme nezabudni ani na to ake mas ramky, ako nastavenu delicku.............
FSB na 350 a nasobic na 9. Voltage 1,2V. Kdyz to zvysim na 360 nabehne v biosu fail overclocking. Zkousel jsem i zvysit napajeni ale je to stejne. Pametma to nebude, kdyz jsem dal nasobic na 6 a FSB na 400 tak to jelo bez problemu...
Máš možnost trošku zvýšit napětí u chipsetu?OC možnosti u MSI jsou trochu slabší,neznám tenhle konkrétní model,ale kámošovi s P35 pomohlo ke stabilitě zvýšit napětí pamětí a chipsetu o 0,1 V a mě u P965 taky.Je pravda,že máme desky od Gigabyte,ale třeba by to mohlo pomoci i zde