Re: Synchronizace kalendáře
Mohol by si to skusit medzi tymi outlookmi cez google calendar - existuje na to aj plugin do outlooku. Ja by som to asi cele synchronizoval cez internet proti online ulozisku (nie nutne google calendar)
Já jsem se kdysi pokoušel rozchodit následující:
PDA (Win Mobile) -- Lotus Notes -- Outlook XP -- Nokia E50 (Symbian)
A nějak moc uspokojivého výsledku jsem nedosáhnul. V zásadě to fungovalo, ale celkem dost komplikovaně a prostě se to u mě neujalo. PDA jsem z řetězu vyhodil, v Outlooku kalendář nepoužíval a synchronizoval Lotus Notes s mobilem.
Citace:
Původně odeslal
Marty
Já jsem se kdysi pokoušel rozchodit následující:
PDA (Win Mobile) -- Lotus Notes -- Outlook XP -- Nokia E50 (Symbian)
A nějak moc uspokojivého výsledku jsem nedosáhnul. V zásadě to fungovalo, ale celkem dost komplikovaně a prostě se to u mě neujalo. PDA jsem z řetězu vyhodil, v Outlooku kalendář nepoužíval a synchronizoval Lotus Notes s mobilem.
a jak presne probihala synchronizace mezi E50 a lotusy?
Citace:
Původně odeslal
xvojta
a jak presne probihala synchronizace mezi E50 a lotusy?
Nokia PC Suite, Lotus Easy Sync PRO. Ten Easy Sync by měl být v nějaké distribuci s Notesy, ale pokud se ti to nepodaří sehnat, ozvi se. Mám tip kde se to dá za slušné peníze koupit.
BTW funguje to perfektně. Testováno s LN6, 6.5 i 7.
Citace:
Původně odeslal
MadCap
Mohol by si to skusit medzi tymi outlookmi cez google calendar - existuje na to aj plugin do outlooku. Ja by som to asi cele synchronizoval cez internet proti online ulozisku (nie nutne google calendar)
A o nějakém tom plug-inu nevíš? Jakej to byl a kde bych ho sehnal? A jak to myslíš synchro vůči online úložišti. Jako sehnat si někde nějaký prostor, kam by šel uložit *.pst soubor (jde uložit *.pst soubor jen s kalendářem - třeba jen s kontakty, jde to vím, ale jde to jen s kalendářem?) a při spuštění PC by se mi tento online prostor "mapoval" jako síťový disk na kterém by si Outlook našel svůj PST soubor s kalendářem....
Takhle to myslíš, nebo existuje nějaká sofitikovaná služba. Co ten google calendar - s tim nemám vůbec žádné zkušenosti...
Co to obnáší, já už mail mám (u CZ poskytovatele) a nevim jestli chci používat další mail (Gmail)....
tak na ty PST bych rovnou zapomněl, protože to zaprvé není synchronizace, a zadruhé by s tím imho byly jen problémy (dvěma verzema outlooku přistupovat do jednoho souboru?) dokážu si představit výtuh outlooku, pokud bude horší konektivita do té sítě. A navíc, pokud tam máš někde Exchange (?) tak to stejně přes PST nepůjde (ok, půjde, ale ne s exchangím kalendářem)
Už jsem to psal i jinde, gmail nemusíš používat vůbec na poštu, třeba i jen na ten kalendář. Info o tom addonu je zde http://www.google.com/googlecalendar/new.html
... jinak gmail je šikovnej z víc důvodů, doporučuju vyzkoušet...
Tak osobne bych prave to PDA pouzil jako "synchronization center"...
A co se nokie tyce, Nokia PC Suite by to mel zvladnou ve spolupraci s outlookem...