.... jsou v Alfacompu za 2100 s DPH. Navíc vůbec netopí (42 st.) a to mám napětí na max, kdybych modifikoval desku a zvednul VCORE, asi bych šel ještě výše :-)
Printable View
.... jsou v Alfacompu za 2100 s DPH. Navíc vůbec netopí (42 st.) a to mám napětí na max, kdybych modifikoval desku a zvednul VCORE, asi bych šel ještě výše :-)
Neches misto napeti zkusit prehodit radsi nasobice - na 13 a vic? Aspon bys ten procik poradne otestoval. Bych byl taky zvedavej, nakolik to pojede. :roll:
Jo a nechces napsat jaky ma presne oznaceni?
JIUHB0309VBPW :)
Taky ho mám :)
Jo, právě se na to chystám....Citace:
Původně odeslal Hunt3r
Hmm, nejede to... v BIOSu nastavím 14x a jede to na nějakých 830MHz - vůbec to nedetekuje jako Athlon XP+ ale jako něco 800 MHz a to jsem měl FSB 166, což odpovídá násobiči 5x. Že by to bylo tím přepínáním normálníúpřemapované sady násobičů, jak o tom psali na PCT?? Bios mám poslední 1.6Citace:
Původně odeslal Hunt3r
jj, tím to je... mrkni do FAQ.Citace:
Původně odeslal Rado
2Marty:
Nevis jestli vubec existuje nasobic 13.5? Zkousel sem ho nastavit spojovanim mustku na default ale vubec to nenabehlo i s 1.7V, ale to stejny bylo i s 14kou tak nevim cim to je.. Pritom na 13 mam procak stailni i s 1.65.
Ty vole, přetočit to někde těsně pod PR 3G+, to by byl kauf... On fakt nehřeje :-) Za 2100 s DPH mít vákon na úrovni P4 2,8, to ujde :-)Citace:
Původně odeslal Marty
A mají je ještě v Alfě?
No to ja som take stastie nemal... :?
moj JIUHB ide stabilne iba na "iba" :wink: 2600+ a to pri napati 1,8V (vraj 1,83V "real" podla roznych utilit... ??? ) a hreje tak na 46 az 47°C v klude a 49 az 51°C pri max zatazi ... ale to je tym , ze ma max utlmene vetraky ... 8-)
Koupil jsem jej ve čtvrtek deset minut pořed zavíračkou....Napětí 1,6,Citace:
Původně odeslal Katoo
jedná se o:
JIUHB 0308 MPMW
Ja som v cera vecer kupil JIUHB 0309 a povedali mi (nielen v tom obchode), ze uz XP 1700+ viac nebude.
A este taka otazocka. Kupil niekto niekedy na Slovensku AXDA1700DLT3C, JIUHB 030xxxxxx????? V KE o nom nikto ani len nepocul.
Inac som zvedavy, kolko da ten moj proc.
Obcas se v Alfe tak dobre kousky objevi, ale urcite to nejsou vsechny..
Jestli 13,5 existuje, tak je určitě součástí přemapovaný sady, takže to už taky L3..Citace:
Původně odeslal Hunt3r
Můstek L3 vyřeším spojením PINů v patici, ale defaltně mi deska háže násobič 24 (přemapovaná 11), jak na CPU napevno nastavit něco okolo 13-15, aby mi to naběhlo?? Možná se výše o moc nedostanu, ale láká mě to.... Kdybych měl desku, kde se násobič nastavuje pomoci DIPů nebo jumperů, tak mu vnutím cokoli, ale u nastavování v BIOSu to jaxi nejde... :-(
Je to vyřešený ve FAQ, nastavit jinej default násobič... tj. přepálit nějaký můstky, já si přesně nepamatuju který.
Já vím, ale mě se moc do přepalování nechce....Nemám s tím zkušenosti, leda že by to nějakej Ostravák udělal... :-)
Je to fakt primitivní, zrovna teď na LANparty jsem Airwolfovi přepalovat můstky na Tbirdu 1000, dělal jsem to AT zdrojem na Lemon Tree, 5V větví a no problemo, ani se nerestartoval ;D
Marty > sakra.. ! Ty mě lámeš..... To pokušení zde je....
Takže podle http://www.ocinside.de/go_e.html?/ht..._painting.html
Mám přepálit prostřední a pravý "mapovací" L3 můstek a jsem na defaultních 13x??
No, jestli to je jedinej rozdíl vůči tvýmu CPU, tak je to přesně tak jak říkáš :)
Mimochodem, je to snadný jako facka, jen jedna jiskřička :)
Já mám za to, že jiný fígl tam nebude. Mám násobič 11x, takže podle toho schématu zruším ten porstřední, přemapuju a.... Zkrátka a dobře, ta potvora musí jít nahoru, když nehřeje..... I když... i s ratingem 2700+ jsem na tom skoro nejépe odsud.... Pokušení je velké... Dám si frťana a jdu na to :-)Citace:
Původně odeslal Marty
Sprááávně, a jako postup doporučuji vodič, do kterého na konci zapíchneš špendlík, ideální homemade postup jak mít jehlovou sondu.
abacus ma tedka akci XP1700+ DLT3C JUIHB za super cenu 1650 bez dph coz je nejakych 2013 kc.Citace:
Původně odeslal Hunt3r
Bratislava,Agem computers.Citace:
Původně odeslal Toxic
DLT3C som dal na XP2600+ pri Vcore 1.5V!!! :o :o :o