ty jo, vyrabi nekdo bezproblemovy hardware? Dneska pri hrani oblivionu na kratky moment bsod a reset... priste to bude s rivatunerem a zmerenou teplotou. Kazdopadne pujde zpet :(.
Printable View
ty jo, vyrabi nekdo bezproblemovy hardware? Dneska pri hrani oblivionu na kratky moment bsod a reset... priste to bude s rivatunerem a zmerenou teplotou. Kazdopadne pujde zpet :(.
Vsechno default. VPU recover byl aktivni a nesepnul, coz asi souvisi s tou bsod. Snad priste stihnu precist jmeno ovladace...
ATi a RivaTuner snad ani nejdou k sobě :mweheh: a nedá mi opět nenapsat: ATi Tray Tools je komplexní SW, který u nVidie docela postrádám - zejména nastavení otáček ventilátoru při různých teplotách, což je ovšem vzhledem ke tvému silent řešení trošku pasé :-) ale teploty ATT měří taky.
chcipa to i bez rivatuneru, ten akorat pouzivam pri analyze problemu. Vtipne je, ze rivatuner pri novem startu maze log :(.
Možno by nebolo zlé pasívnemu chladeniu pomôcť nejakým fanom, aby si vedel, či to je spôsobené vysokými teplotami, resp. niečim iným...
Jsou tam dva, 8cm taha vzduch nahoru ke zdroji, druhy prohani vzduch horizontalne pres vrm na predni strane karty a pres pasiv na zadni strane. na heatpipach udrzim ruku a neverim, ze jde teplota do extremu. Spis tipuju, ze to jsou levny soucastky v napajeni nebo tak neco...
Já mám na Sapphire HD3870 Accelero S1 - takty mírně zvednuté (cca o 5%) a zatím žádný problém (3dmark06 něco málo přes 9000).
jine bsod chvili zustanou, nez se vypisou debug informace, tohle nevypada na sw reset
při zapnutym automatickym rebootu BSoD zapíše debug (podle nastavení) a po zapsání se restartuje... bez auto rebootu tam zůstane aji po zápisu debug infa
Již několik dní mám tohole pasiva:
http://interlink.tsbohemia.cz/defaul...em&stiid=70798
a maximální spokojenost, vyměnil jsem ji za poměrně hlučný model
http://4um.overclocking.cz/showthread.php?t=68120
a jsem fakt spokojený.
OC šlo dokonce lépe, než na tom Gigabyte.
Nyní mám PC již dokonale tichý, což byl můj cíl.
caues mam tu samou kartu (Sapphire ATI HD 3870 Ultimate PCI-E/512MB GDDR4,2xDVI – retail) a mam velmi podobny problem. Ted teda prestala padat do BSOD, ale cas od casu mrzne.
Co me ale toci nejvic je, ze kdyz ten kompl zapnu, tak mi nenabehne grafika (zapipa to 1x dlouze a 3x kratce). Dal jsem ji do jinyho slotu a vymenil kabel s napajenim. Stale se to bohuzel stava...
Nevite, cim by to mohlo bejt? :(
Jseš si jistej že to není přehřejváním?
no z uplne vypnutyho studenyho kompu bych to necekal...Mam tam 2 vetraky plus vetrak na Scythe na CPU.
Naposled co se mi to stalo, jsem vyndal zandal napajeci kabel a rozebehla se...fakt netusim, cim by to mohlo bejt... :(
A je nataktovaná? Přesně tohle mi dělá když jí nataktuju trošinku víc...