Re: Samovolné zapínání PC
Tipujem skromne a nesmelo, ze to mas dakde vyskratovane. Bolo by dobre prekontrolovat komplet kable a zapojenie. Pripadne to skus zapojit mimo case aspon na chvilu a otestuj to USB.
Kontroloval jsem to aspoň 10x dnes vyměnim kabely za jine, popřípadě dám plastove podložky pod šrouby co drží desku.... sakra není to první PC co jsem složil a to je fakt ořech jak sfiňa
tiskarna je pripojena do jine zasuvky nez PC a bude tam problem s uzemnenim. jinak USB casto zpusobuje vypinani PC a podobne nesmysly....jinak problem se zapinanim bych resil psem s vypinacem, nejlepe timto: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=33581
zdroj 300W no name, kluci a co baterka? nemůže to být baterkou?
Ja bych zkontroloval aby bylo nastaveny v BIOSu after-power-failure na off. Pripadne jestli mas pocitacovou sit, tak prekontroluj WOL.
Kdyz jsem mel zapnuty WOL kdysi na svym PC (a vypnuty) a spustil jinej komp (jeden konkretni), tak mi vetsinou poustel i ten muj...
A pak samozrejme ten zdroj
WOL zakázat nejen v biosu, ale i ve woknech, někdy to není to samý.
Síť neni je sám hajzlik, včera jsem povypínal v biosu včechno co vypnou má byt, zakazal jsem Lan, ethernet -> F10 save -> restart, win najel oka. Start -> vypnout -> vypnul se. Start a nic ani nenabotoval -> reset -> bios opět default doprdele... desku rozšlapu a vyhodim. Dneska zkusim new baterku a new zdroj...hehe zahada
Nemáš třeba poškozený kablík ke spínacímu tlačítku na desce.To startování při dotyku USB konektoru se mi moc nelíbí.Může být samozřejmě problém i v desce,pár desek od FIC jsem viděl a moc mě svými kvalitami nepřesvědčili
No tak ten FIC nejspiš uplně dojel.... ach jo