-
LCD s TV na chatu.
Mam takove male dilema.
Potrebuju z duvodu mista plochou tv na chatu.
Vaham, jestli si mam koupit LCD s TV, v dnesni dobe cena kolem 6-7 tisic za 19 uhlopricku,
nebo koupit IPS monitor a k tomu aver tv box, coz bude cena zhruba plus minus stejna (mozna o litr vetsi)
pro monitor s TV hovori jednoduchost ovladani (atd), pro IPS (mva) hovori lepsi pozorovaci uhly.
Co by jste poradili?
-
Re: LCD s TV na chatu.
OT: ony se jeste delaji LCD TV s TN obrazovkou ??
ad vyber - jestli to bude pouzivat nekdo starsi a netechnicky (rodice, blondynka), tak jsem pro TV. Pokud to mas pro sebe a prepnuti vstupu na monitoru ti nedela problem, tak proc nezkusit monitor+tuner :-)
-
Jak je to tedy s obrazovkami u LCD TV?
Osobně bych se přimlouval za TV... imho je kombinace monitor/tuner zbytečně komplikovaná .. ale pro geeka? Proč ne ;D
-
no uz nejakou dobu (minimalne rok, spis dva) je u klasickych LCDTV s uhloprickou >26" nonTN panel. Vloni v lednu se zacaly objevovat panely s Spva obrazovkama, do te doby spie PVA/MVA. Jak je to nyni nevim a ani nevim jak je to s tema malejma 4:3 LCDTV, ktere maji 1024*768 rozliseni ci horsi.
-
Zrovna nedavno jsem byl v Globusu a dival se tam na jednu LCD tv za cenu zhruba 8 tisic (uhlopricka kolem 50cm). Stacilo si trosku drepnout a razem tu byl negativ. Skoda, ze to tech LCD tv nepisi.
Teda nepodarilo se mi najit SHOP, u ktereho by byla technologie u tv napsana (vlastne vsude je stejny popis ala copy/paste)
treba tohle:
http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Typ...ut=SEN-SLT2005