Tak jsem si řekl proč kupovat novej fan, když starýmu vlastně nic není jen je zanešenej prachem. Stačí ho rozebrat a vyčistit.Není to nic složitýho a s tímto návodem se to musí podařit i amatérovi. www.sroczknights.wz.cz :rolleyes:
Printable View
Tak jsem si řekl proč kupovat novej fan, když starýmu vlastně nic není jen je zanešenej prachem. Stačí ho rozebrat a vyčistit.Není to nic složitýho a s tímto návodem se to musí podařit i amatérovi. www.sroczknights.wz.cz :rolleyes:
Je zbytecny rozebirat celej fan. Staci ocistit lopatky navlhcenym hadrikem. Kdyz uz to potrebujes mermomoci rozebrat a promazat tak to chce kvalitni mazivo. Ja pouzivam voskova. Nemluve o tom ze ne vsechny fany jdou rozebrat. Vzhledem k stari toho zdroje bych tam dal novy fan s odolnejsim typem lozisek. To kluzny v puvodnim fanu bude uz dost vyrachtane a zadne mazivo nepomuze.
já tu měl dva větráky 120ky od ximy.. v jednom se mě urvala lopatka.. SAMA! doted to nechápu.. a tak jsem to díky tomuhle návodu tedka během desti minut rozebral... a použil ložiska z toho co se mu urvala lopatka a mám zase krásně ticho.. né že by ten od ximy dělal bordel ae už malililinko hučel :)