PC case: přední dvířka a velký fan v bočnici
Zdravím, nevíte někdo o nejlépe černém PC case, který by měl přední dvířka (nejlépe zamykatelná), možnost instalace ETX desky (není podmínkou, ale místo u ATX na velký větrák CPU by se hodilo) a hlavně velký fan v bočnici?
Jestli neni, nebude, ale jestli o nějakém víte, rád se nechám inspirovat. Díky
PS: nic řezat nechci
Re: PC case: přední dvířka a velký fan v bočnici
Nějaký Casetek nebo Chieftec ?
Casetek 1019 je dost velkej... varianta s bočnicí na větrák se tuším dělá.
Citace:
Původně odeslal
Marty
Nějaký Casetek nebo Chieftec ?
Casetek 1019 je dost velkej... varianta s bočnicí na větrák se tuším dělá.
Díky, na toho Caseteka se podívám. Cheftec by se mě líbil, ale má jen malé otvory v bočnici. Když nic neseženu, zůstanu u Chiefteca.
Jo a na upřesnění, cena case bez zdroje tak do 3.500,-
PS: našel sem tuhle, má někdo zkušenost?
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=43723
Je to TT myslim, ze na tvoje poziadavky je super. Ma dvierka vetrak v bocnici, nic nemusis rezat. Uplne parada. ;)
Přemýšlím nad prodejem svojí TT Shark - ten by se nelíbil? :-)
http://thermaltakeusa.com/product/Ch...7000_index.asp
Citace:
Původně odeslal
meteor
Jo, je to hezká skříň, ale ještě pátrám po něčem úplně čistém. Žádná světýlka, žádné vlnovky, jen prostě čistý rovný tvar a vše kovové. Ale co sem hodiny procházel nabídky, tak "pouťový "dyzajn" vládne trhu.
Citace:
Původně odeslal
Aradan
Jo, je to hezká skříň, ale ještě pátrám po něčem úplně čistém. Žádná světýlka, žádné vlnovky, jen prostě čistý rovný tvar a vše kovové. Ale co sem hodiny procházel nabídky, tak "pouťový "dyzajn" vládne trhu.
Mno já hnedle na té své kysni odpojil přední modré světýlko a vyměnil vzadu umístěný modře svítící fan. Taky jsem nevyrostl v cirkuse :-D
OT: byl jsem na USB hub a vrátil jsem se do diskotékových 80.let => tolik světýlek člověk nevidí ani v herně a to je co říct...