Fakt se omlouvam, ale tak nejak nevim ... ???
informaci spooooooousta a potrebuju poradit ... jenom mi reknete co je lepsi ???
DUT3C nebo DLT3C
Diky Maaarty :-)
Printable View
Fakt se omlouvam, ale tak nejak nevim ... ???
informaci spooooooousta a potrebuju poradit ... jenom mi reknete co je lepsi ???
DUT3C nebo DLT3C
Diky Maaarty :-)
DLT3C
JJ podle vseho DLT3C protoze ma vcore jen 1,5V a jde nejlip pretacet
U DLT3C mas 100% jistotu ze to je PLNOHODNOTNEJ downgrade z vyssich model rad!
rozhodne DLT3C .... jak jiz bylo receno ma voltaz 1,5 kdezto DUT3C ji ma 1,6 pri defaultu... sam ma jeden DLT3C :lol:
Uz jsem si to DLT3C zamluvil ... takze ho zitra koupim :-) 2187,- s dani - to neni tak spatna cena ne ???
Maaarty :-)
Dobre si udelal, ze sis ho zamluvil... :wink: ta cena sice mohla byt lepsi, ale zas tak spatna neni :-)
pochlub se, kde je maj?? mozna budu jeden mit, ale neni to jisty...Citace:
Původně odeslal Maaarty
kua kde to maj taky chcu :(
Hello :-)
dik za support .... snad ho zitra koupim ;D
jinak ho maji (mozna spis minuly cas) v Plzni ......... www.axes.cz
kdyz jsem jim psal mail (tak ve 2 hodiny ve ctvrtek) ... tak meli 2 kusy a jakou serii budou mit priste fakt netusim :-)
prejte mi zitra stesti at ho sezenu ...
Maaarty :-)
Ja sa cudujem, ze ich vobec este maju. Na Slovensku o nich nikto (predajcovia) ani len nepocul a uz aj tie DUT3C su posledne kusy.
XP1700+ uz nebude.
tag sem si ho dneska koupil, lezi mi ted v praci na stole....doufam ze pujde aspon na 2,3GHz 8-)
rekni kde
Predajcovia na 80percent :evil: ani nevedia ake jadro predavaju.Inac v Ageme ich maju pozehnane ;D a budu mat.Citace:
Původně odeslal Toxic
Podle me jsou mozne 3 scenare(moznosti):
1) Bude proste DLT3C - par kusu z mnoha a budou se porad prodavat soucasne s DUT3C.... Proste jakej zrovan bude na sklade (jako ted)....
2) DUT3C zmizi z trhu a bude pouze 1700+ DLT3C nebot fabriky uz budou mit tak vybrousenej vyrobni proces ze (bude jich malo) spatny jadra pudou do 1600+...
3) 1700+ nebudou vubec v prodeji a bude jen (jako LOWEND) 1600+ budou stejny jadra jako na 1700+ DUT3C....
Tak a ted nevim kterej se stane....
Myslim, ze AMD uz konci s vyrobou XP 1700+...
Jak to vis?Citace:
Původně odeslal mitchi
Nekde jsem to cetl... ale nemuzu si ted vybavit kde... a i pomalu vsude dochazeji... ve velkoobchodech a tak... a ani bych se nedivil... uz dlouho je tomu co zmizelo z trhu XP 1600+... takze 1700+ je na rade...
No a zase nekde rikaj ze 1700+ zmizi ale 1600+ prijde.... fakt nevim.......... Moc velky spekulace
Ale XP 1600+ bude postaveno uz na nove technologii... :!:
To bych se s tebou dost hadal.... Ale jak myslis... uvidime sami
Predajcovia( to su firmy co skladaju pocitace na zakazku pre beznych uzivatelov).Jak to viem?Mam to overene.Zavolaj do hociktorej firmy(napr:Shark atd...)a spytaj sa na amd1700+ ake ma jadro,ci palomino alebo Tbird.Dostal som asi dva typi odpovediCitace:
Původně odeslal -=Ondra=-
1.amd1700+ s jadrom Tbird sa neviraba!!!!!!!
2.amd1700+ s jadrom Tbird nebolo dovezene na slovensko!!!!(V ageme aj Libre ho maju!!!)
Takze to su ty co ti maju poradit :roll: ;D
Ja se te ptal jaktoze vis ze DLT3C budou mit jeste pozehnane.... To ti rekli ze maj 150kusu a ze pristi mesic jim prijde dalsich 200 kusu nebo co?
Skladom mali asi cca 50 kus.A povedali ze ine nez tieto modeli z 1700+ ani nebudu mat :o :o :o :wink:
"povidali".... uvidime sami....