NTB IBM Z60m a problém s "logmon.exe"
Zdravim,
Bohuzel mensim nedopatrenim se mi povedlo nadobro smazat z notebooku soubor "logmon.exe". Je soucasti IBM ThinkVantage (myslim ze presne "Rescue and Recovery") pro nejake monitorovani procesu a tak podobne.Nevyuzivam to a v podstate by mi bylo jedno ze tam ten soubor neni,ale pri kazdem spusteni notebooku mi to bohuzel vyhodi hlaseni s tim, ze tam ten soubor neni, ze ho to nemuze nalezt a at ho zkusim nalezt manualne. Tohle samozrejme otravuje, pripadne i zdrzuje.
Chci se proto zeptat, jestli neni nekde nejaka moznost ho dodatecne stahnout odnekud z internetu a vlozit ho zase zpatky tam kam patri a nebo nejak poradit s tim, jak se toho hlaseni zbavit.Proste at to nehlasi ze tam logmon neni.Diky
Re: NTB IBM Z60m a problém s "logmon.exe"
IBM ma instalacni manazer (nevim jak se to jmenuje pro tvuj notas, ale hledej installation manager na strankach lenova), ktery ti nainstaluje veskery IBM software. Z ciste instalace windows ti udela IBM instalaci windows, sam to pouzivam.
Tak uz je to vyreseny.Nevim jak,ale pohral jsem si se "System Update" pro IBM ThinkVantage a snazil jsem se updatovat ten "Rescue and Recovery" a potom uz to hlaseni z niceho nic po nabehnuti win zmizelo,takze jsem to asi vyresil (i kdyz ani poradne nevim jak). A to stale "logmon.exe" v PC neni.
Nastesti se ale jednalo o banalitu, ktera je postradatelna, takze v poho.
Jinak diky za info s tim kompletnim softem,to jsem nevedel ze je moznost to cely stahnout (a ze to bude asi pekne velky) a nainstalovat na cisty system (XP,Vista).
Prave kdyz jsem poridil tenhle notebook,tak po zapnuti se nainstalovali Xindows primo s tim softem od IBM (je toho fakt hromada). Ale uz ani nevim jestli jsem u toho mel nejaky instalacni CD a jestli tam bylo,tak uz ho nemam (tohle se mi jaksi poztracelo).
Ale jestlize je moznost to vsechno stahnout z jejich stranek, tak pak je to bezproblemu. Kdyz budu pripadne muset shodit system, tak nainstalim novy Windows a pak bych to tam dodatecne nahral. Bez nejakyho toho IBM softu se clovek u takoveho NTB fakt nebejde.
Citace:
Původně odeslal
Luk(y)isek
Tak uz je to vyreseny.Nevim jak,ale pohral jsem si se "System Update" pro IBM ThinkVantage a snazil jsem se updatovat ten "Rescue and Recovery" a potom uz to hlaseni z niceho nic po nabehnuti win zmizelo,takze jsem to asi vyresil (i kdyz ani poradne nevim jak). A to stale "logmon.exe" v PC neni.
Nastesti se ale jednalo o banalitu, ktera je postradatelna, takze v poho.
Jinak diky za info s tim kompletnim softem,to jsem nevedel ze je moznost to cely stahnout (a ze to bude asi pekne velky) a nainstalovat na cisty system (XP,Vista).
Prave kdyz jsem poridil tenhle notebook,tak po zapnuti se nainstalovali Xindows primo s tim softem od IBM (je toho fakt hromada). Ale uz ani nevim jestli jsem u toho mel nejaky instalacni CD a jestli tam bylo,tak uz ho nemam (tohle se mi jaksi poztracelo).
Ale jestlize je moznost to vsechno stahnout z jejich stranek, tak pak je to bezproblemu. Kdyz budu pripadne muset shodit system, tak nainstalim novy Windows a pak bych to tam dodatecne nahral. Bez nejakyho toho IBM softu se clovek u takoveho NTB fakt nebejde.
Jo, System Update je ten instalační manažer, kterého zmiňuje mraky.
A jo, jde to stáhnout ze webu a System Update nabídne k instalaci vše, co k tvému noťasu patří.
Supr,diky,to jsem fakt vubec nevedel.
Takze se tedy nemusi tahat hromady softu najednou,ale stahne se jen ten System Update,pres ktereho dotaham zbytek potrebnych funkci primo pro nuj notes. Aspon ze to maji celkem slusne vychytany.