prosim sem napiste ako ste ho pretaktovali a na aku frekvenciu..ci ste zmenili chladenie..ako ste ho pretaktovali a vsetko co vas napadne...ake mate skusenosti s nim ??
dakujem
Printable View
prosim sem napiste ako ste ho pretaktovali a na aku frekvenciu..ci ste zmenili chladenie..ako ste ho pretaktovali a vsetko co vas napadne...ake mate skusenosti s nim ??
dakujem
mam E4500 a kdyz sem ho kupoval blahove sem myslel ze ho vytahnu vys nez E4300/E4400, bohuzel jsou "ty same" jen s vyssim nasobicem (nejspis i nynejsi E4600/E4700) > vytahnes ho tak na 3,0÷3,2GHz, chladic Freezer 7 nebo jemu podobne na to musi stacit
a nevies nahodou ze ak by som ho nepretaktoval ci by mi nestacil len ten pasiv co ktomu daju ?? chcel by som ho bez ventilatora ...pretoze spredu mam jeden ventilator a vzadu dasli ..predny nasava vzduch do bedne a zadny ho odsava...a su presne v jedndej rovine..akoby taky veterny tunel by bol
Tak to by urcite nestacilo, ten dodavany cladic (BOX) na to neni vubec uzpusobeny...jako ciste pasivni chlazeni se nejcasteji pouziva Scythe SCNJ-1100P Ninja Plus Cooler Rev.B za cca 1000Kc. Radsi bych doporucil ten Freezer 7, ten je za par set a tichy dostatecne.
Tak já jsem si také koupil E4700 + GIGABYTE P35 DS3 a zatím mé maximum je 3350 Mhz při 1,4000v
Ted to sice provozuji na 3250 Mhz ale i tak je to slušné.