tak som si kupil nove repro (genius sp-hf 2000x).
celkom som spokojny, jedine co mi prekaza je rusenie, ktore vznika pri telefonovani/smskovani....
je mozne to nejako riesit? napriklad tienene kable?
Printable View
tak som si kupil nove repro (genius sp-hf 2000x).
celkom som spokojny, jedine co mi prekaza je rusenie, ktore vznika pri telefonovani/smskovani....
je mozne to nejako riesit? napriklad tienene kable?
Zisti si najskor kadial ti do zosilovaca VF signal mobilu leze. Mozes napr. na skusku obalit a alobalom (uzemnit) kable, alebo bednicky, prip. oboje a postupne odstranovat, az kym sa rusenie neobjavi.
Moze to liezt cez nekvalitne tienene kable, ale aj cez neodtieneny zosilovac v bednicke. Oboje sa da riesit. :)
Myslím, že toto něják nevyřešíš.
Signálový kabel sťíněný je, mohl by jsi koupit maximálně nějáký lepší. V těchto repro je obyč. JACK 3.5 - 2 x CINCH, takže třeba tento: http://www.hifi-elektro.cz/audio-kab...dridge-bal343/
Rušení bude ale způsobené spíš kostrukcí, zapojením samotné bedny, a to asi nezlepšíš...
edit: hmm, tak AmOK byl rychlejší :) No pokud chceš bedny případně rozebírat, tak to by mohlo jít odstínit, jak říká AmOK. Takové úpravy jsem nepředpokládal.
Ja len dufam, ze nebudu lepene, lebo tiez to skor vidim na zosik... v poslednom case sa stale viac vyrobkov konstruuje ako jednorazovka. :mad:
Mám ten samý problém, repra jsou M-Audio DX4. Zapojený to mám zatím 2x cinch-3,5 jack do integráče. Doufám že to kabel pořeší. Současný je pouhá dloulinka. Nevím jestli je to stíněné, v kabelech se nevyznám, ale mezi bednama mám průhledný kabel a pouhým okem vidím že to stíněné není.
Ono tie kable fakticky su tienene (gnd + zivy), len zalezi od typu zapojenia zosika. Pokial je to plavajuca zem, tak mobil rusi a pomohol by vrchny oplet (skutocna zem - casse, radiator). Napr. skoro vsetky autoradia Pionieer maju plavajucu zem (radio <-> CD wechsler) a pouzivaju treti oplet.
Ten uzemneny alobal na skusku je korunova zalezitost. ;)
Pripadne sa da este ohmmetrom zmerat ci ma zem cinchoveho vstupu na repro (zosiku) 0 ohm voci kostre reprakov (zosiku), napr. ak je predny (zadny) panel s potakmi kovovy.
Ale prakticky vsetky aktivne bednicky su z nevodiveho materialu, takze nakoniec nezostava ine nez rozobrat a zosik odtienit. :(
Riesi sa to bud pokovovacim sprayom, alebo lacnejsie vlepenim alobalu.
Hadam som to napisal zrozumitelne. :confused: