HELP, jsou nejake novejsi ovladace na GeForce GO 7600??
Zdravim, mam takovy problem: mam notebook ASUS A6T APO 17 a uvnitr grafiku od nVidie 7600 Go, ale bohuzel nikde nemohu najit novejsi ovladace, ty co mam tak jsou nekdy z cervna roku 2006 a jejich verze je 84.66 takze jsou pekne stary, nevite nekdo jestli jsou nejake novejsi? nemusi byt ani original ( coz taky ani pravdepodobne nejsou, protoze jsem fakt hledal) kdyby jste o necem vedely tak mi dejte prosim vedet DEKUJI MOOC
Re: HELP, jsou nejake novejsi ovladace na GeForce GO 7600??
Diky, ale mohu je nainstalovat i kdyz to neni primo na GO? nebude mi to nejak zlobit?
tak jsem ted stahnul, ty co jste mi doporucoval a pri instalci mi to vyhodi hlasku: ze Nvidia setup rogram nemuze najit drivery, ktere jsou kompatibilni s mojim hardwarem, takze me to ani nedovoli instalaci
Na Go je to možná jiná verze, ale na 7 řadu by to měla být právě tahle.
je třeba vybrat ...
http://img206.imageshack.us/img206/6...wareby4.th.png
ja prave potrebuji na tu GO, tuto stranku jsem take na googlu nasel, ale je tam toho strasne moc! prave nevim ktere...
Je tam toho spoustu na GF 7600, ale vetsinou na GS nebo GT, ale na GO NIC !
Na tom odkazu na stránkách nvidie musíš vybrat to co jsem ukázal na tom screenshotu o pár příspěvků výš.
stahl jsme presne na co jste me odkazoval, tak zase ta hlaska s tou kompatibilitou, je to nejaky zacarovany kruh, ale chtel bych ho vyresit... protoze dnes bez aktualizace ovladacu => zadna novejsi hra...
Tak od ASUSu - nalezeno na jejich českém webu
Windows XP
Windows Vista
Napr. tyhle - http://www.laptopvideo2go.com/forum/...howtopic=16154 a pak stahnout i modded inf. a nahradit jim puvodni. Modded inf pridavaji podporu i mobilnich karet.
Takze ty drivery od Martyho na XP jsou ty same co mam na instal cd a jsou ze 12.6.2006, ted se jeste teda vrhnu na ty 169.09
takze ta verze od masstera vypada funkcni takze mockrat, dekuji!!! a nejen massterovi, ale oboum moderatorum za trpelivost a za snahu!!! Jeste jednou velke diky
No výborně :) to co jsem pastnul je "nejnovější" dostupné na stránkách ASUSu. Je mi ale divný, že nešly origo od nVidie...
Citace:
Původně odeslal
Masster
Pls, kam mam nahrat modded inf.??? Thx