Dobrý den. Potřeboval bych poradit, jestli existuje nějaký program, který mi bude zesilovat zvuk z mikrofonu přímo do reproduktorů. Už jsem hledal docela dlouho na netu a nic jsem nenašel... :(
Printable View
Dobrý den. Potřeboval bych poradit, jestli existuje nějaký program, který mi bude zesilovat zvuk z mikrofonu přímo do reproduktorů. Už jsem hledal docela dlouho na netu a nic jsem nenašel... :(
Tohle je zalezitost zvukove karty. Nektere zvukovky neumeji (resp. spise jejich drivery) nahravany zvuk preposilat na vystup.
Napis jakou mas zvukovou kartu a jaky operacni system.
Mám Realtek High Definion Audio (7.1) je to integrovaná a OS mam XP Home Edition SP2
V pripade ze mas XP, podivej se, zda mas v ovladani hlasitosti jezdec "microphone", "mic" nebo tak nejak. Nektere volby muzou byt skryty pod volbou nastaveni - upresnit - prehravani (ne nahravani - tam to plni jinou funkci).
Je mozne, ze tam tento jezdec mit nebudes, v tom pripade zvukova karta neumi monitorovat mikrofoni vstup do reproduktoru. Pak by se musel opravdu pouzit nejaky program, ktery by nahravana data rovnou prehraval - zadny me ted ale nenapada, musel bych pogooglit.
Ten to určitě umí, vyber ten mikrofon jako zařízení pro nahrávání a potom se přepni na zařízení pro přehrávaní a zruš mute. Nebo taky funguje ve winampu dát přehrávat "linein://".
No tak jezdec je zašedlej a ve winampu mně nic nejde z repráků a jaks psal "Ten to určitě umí" taks myslel jakej program???
je tak už to jede. ten zašedlej jezdec byl vv nahrávání, jinak ve výstupu to byl Rear Pink IN a ten byl zeslabenej. tak už to jede. jinak dík za pomoc ;-)