pls help, windows mi znicil data :(
cau, takze sel sem do tento pocitac->spravovat a tm sem dal sprava disku, chtel sem smazat jeden specialni oddil(Acronis True Image,5gb) no a ono mi to smazalo este jeden asi 400GB oddil no a kdyz dam ale tu spravu disku tak tam mam najednou este o jeden oddil vic takze tam mam tri jenze kazdy ma pres 1,5TB, prej sou v poradku ale v tento pocitac nejsou :( nejde to este nejak obnovit kdyz sem nedaval este format, nic? :(
Re: pls help, windows mi znicil data :(
zkus na ten oddíl pravym a Přiřadit písmenko disku
jinak název topicu zní docela zábavně :)
tam ani priradit pismeni nejde to je nejaky divny :( a navis co udelalo 3x 1,5TB oddily a dyz sem zkousel PTDD Partition Table Doctor 3.5 tak mi to dokonce u jednoho napsalo ze je to jakejsi linux partition, tak estli mi to nepodelalop tu hlavicku partitionů nebo nevim ale udelal to stopro fakt windows aji hodil chybu :D
Asi ti nezbude nic jiného, než na disk přestat zapisovat pokusy o obnovu partition a pokusit se data obnovit jiným způsobem - viz FAQ, např. Get Data Back.
to zni cely hodne divne, prestal bych pouzivat ty wokna, treba je to i nejaky vir a pod linuxem/dosem/jinymi okny bych nechal zkontrolovat ty disky poranyma utilitama ...
Testdisk free - linux/dos/win
Active undelete - com. win/dos
Active partition recovery - com - win/dos
Pokud najsou ty partition (v puvodnim stavu i s tim 5G part.) tak je muzes znava prepatisnovat a data neztratis ... A nez zacnes neco delat, tak cely desk zalohuj ...
BTW, nemas pod tema zasranejma oknama zadny dynamicky disk, ze ne ???
Citace:
Původně odeslal
Marty
Asi ti nezbude nic jiného, než na disk přestat zapisovat pokusy o obnovu partition a pokusit se data obnovit jiným způsobem - viz FAQ, např. Get Data Back.
pohoda ukazalo to uplne vsecky slozky a soubory co sem tam mel predtim, diky:) ted uz jen vyresit kam to vsecko nakopcit :D
Citace:
Původně odeslal
svaca
to zni cely hodne divne, prestal bych pouzivat ty wokna, treba je to i nejaky vir a pod linuxem/dosem/jinymi okny bych nechal zkontrolovat ty disky poranyma utilitama ...
Testdisk free - linux/dos/win
Active undelete - com. win/dos
Active partition recovery - com - win/dos
Pokud najsou ty partition (v puvodnim stavu i s tim 5G part.) tak je muzes znava prepatisnovat a data neztratis ... A nez zacnes neco delat, tak cely desk zalohuj ...
BTW, nemas pod tema zasranejma oknama zadny dynamicky disk, ze ne ???
ono si to asi neporadilo s tim acronis sz partitionem tak to asi takhle zblblo, ale i tak to divny je no :confused: