1 Příloh-a(y)
MSI P35 Neo3 - par problemov...
Zdravim,
znamemu som "renovoval" komp... dlho som nemal v ruke ziadnu dosku od MSI (vacsinou robim len ASUSy alebo GB, z tych lacnejsich Foxconn), ale MSI P35 Neo3-F vyzerala dobre co do specifikacii aj na obrazkoch (pouzite suciastky vyzeraju kvalitne - vid obrazok), forume PCtuning celkom vychvalili MSI P35-Neo2 a nezanedbatelny fakt bola CENA...
Ostatna zostava :
procak E2180
zdroj DELUX (shit) 400W
grafika Sapphire HD3850 512MB DDR3
4x 1GB PQI DDR2 800Mhz
disk 250GB SATA WD
TV Karta
CDRW, DWDRW, Floppy
nic ine tam nieje (ziadny pridavny vetrak)
1; Prosim, napiste mi sem nastavenie BIOSu tejto dosku pre stabilny OC... nejak sa nemozem dostat s tym procakom nad 266 MHz... (266 ide na 1.275V a 300 nejde ani ma 1.325)... myslim, ze problem bude niekde v nastaveni pamati...
2; aky BIOS na tuto dosku pouzivate ??? ja mam zatia 1.0 - ak mate novsi BIOS - pomohlo to nejak potencialu dosky?
3; ked zmenim delicku pamatiam, system sa dookola neustale restartuje uz pri POSTe...
Prosim poradte...
Re: MSI P35 Neo3 - par problemov...
Doporucim ti tenhle thread: http://forums.hardwarezone.com.sg/sh....php?t=1800007
Jinak ja ji poridil koncem roku mladymu, vcera jsem flashnul bios v1.1, a v zajmu zachovani stability (i bez OC) mam frekvenci PCIe manualne na 102MHz, pameti A-Data manualne na 800MHz/5-5-5-15 pri napeti 1.9V, a napeti MCH zvysene o 0.1V.