Re: Přenos pomocí sítě TCP/IP není nainstalován
dobrý tak tu hlášku dělal activesync. Ještě jsem zjistil jednu velmi zajímavou věc. Inet mi běhá přes IE7 64-bit., kterej maximálně nesnášim. IE7 32-bit : nefubguje. Tak teď babo raď :-)
edit: FF a opera tak nefachci :-(
1 Příloh-a(y)
Citace:
Původně odeslal
Smitka
Tak to nezabralo. Jeste to hazi behovou chybu, kdyz se to zavre.
Zacinam podezrivat Noda, prtoze se mi v propojenich vytvorila nejaka brana, ktera tam pred instalaci(noda) nebyla. Nejde smazat, nejde vypnout. v priloze je videt co se tam vytvorilo...
Sakrys to nikdo nevi? nikdo nemel stejny problem? Uz mi doslo napady, tak alespon jestli vas neco nenapadlo???
btw nefunguje mi nic krom toho IE7 a tam jsem si vsimnul, ze dole pri prvnim spusteni problikne neco jako loading proxy settings, ale nikde zadne proxy nastavene nemam :-/
1 Příloh-a(y)
Mohl by mi prosim nekdo poradit, kde se ve widlich zrusi proxy? IE mi pise ze detekovalo proxy, ale nechapu kde. Pise to vlevo dole -> mrknete na prilohu.
Nikde zadne proxy nastavene nemam, nikdy jsem ho nenastavoval. Presto tam asi nekde je. Nic mi proste nechce komunikovat s inetem, krom IE. Tak to nakonec vypada asi na format :-(. Uz na to nemam nervy a potrebuji pracovat