http://www.levi.cz/clanek.php?id=261
Zizi
Printable View
Poškození keramického pouzdra procesoru je nejčastěji způsobeno nesprávnou instalací chladiče, případně vystavením procesoru jiným mechanickým vlivům (ohýbání, pád, rozšlápnutí...) ;D ;D
hehe rozslapnuti a dobry je taky vyteceni jadra ;D
no jo musej se branit.. se jim nedivim treba v alzasoftu kdyz jim neprineste s reklamaci nebox amdcka certifikat od chladice tak se vam na to vybodnou.
lol, husta galerie :D
docela vostre upecenej procak
http://www.levi.cz/image/amd_rma06.j...34b087c062c0ac
to teda jo nechtel bych to zazit ;DCitace:
Původně odeslal Maxik
Sice je ten CPU poriadne speceny :-o , ale to okolo jadra bude asi specena pasta...no skoncit takto :?
Zaruka se nevztahuje na mikropraskliny ( neviditelne praskliny ) - a jak mam pri prevzeti zjistit ze na nem ty praskliny sou kdyz nejsou videt ??? to nejak nedomysleli :?
Taktiež tam píšu, že neprevezmu neočistený procesor a na druhej strane zisťujú či bola použitá pasta a aká. Ak dôkladne očistím procák, aby som vyhovel jednej podmienke neviem ako dodržím druhú ?! :?:
Sepo
Docela je lituju, takovy smeti bych nechtel testovat. :-) Ikdyz pokusy s Vcore by byly celkem nice ;D
Hééézkýýýý :wink: :-o
GABO: to nebude pasta, to je takový cosi , co je jakoby vylitý kolem jádra, nikdy jsem nepochopil, proč to tam je. Měl jsem to na Duronovi, takovej divnej nepravidelnej flek kolem jádra....
To je fakt, nevite nekdo proc a co to tam je? Vypada to skarede.. 8-)Citace:
Původně odeslal Marty
Nebude to náhodou hmota, která drží jádro na pouzdře procesoru? :wink: Asi to bude nějakej dvousložkovej tmel nebo lepidlo. Jinak by asi museli jádro k pouzdru přišroubovat. ;DCitace:
Původně odeslal Hunt3r
Myslim, ze je to nejaky lepidlo nebo neco podobnyho, co drzi vlastni cip na desticce s nozickama, zkratka aby tam dobre sedel a drzel. Maji to i Intely a vlastne vsechny cipy v baleni pga apod...
EDIT: Halen byl rychlejsi :-) .
asi to ak bude.. Ja si teda myslel, ze jadro je do zakladni desticky pridelany pecliveji. Treba ze se jadro do desticky nejak zatavi(no to je asi blbost - jadro by se upeklo.. 8-) ) nabo zalije, neco vic technologickyho nez jen nalepit a smitec... :-)
Takže když tam přídu a řeknu jim,že jsem měl procesor přetaktovanej z 1470MHz na 2200Mhz,teplotu při full load 45°C a že jednoho dne jsem přišel domu a počítač nenajel tak mi ho klidně reklamujou?Citace:
Pro testování reklamovaných procesorů AMD používá RMA oddělení LEVI International a.s. specializovaný tester od společnosti AMD. Tento tester dokáže identifikovat zničení procesoru způsobené nedostatečným chlazením (nevhodný, nefunkční nebo špatně nasazený chladič, nepoužití vhodné termální pasty či podušky nebo neuchlazení při přetaktování). Na takto zničený procesor se nevztahuje záruka AMD, a proto ani LEVI International a.s. nemůže akceptovat jeho reklamaci.
Já si myslel,že reklamace se nevztahuje na přetaktovanej procesor? viz: Intel thread-Nová technologi proti přetaktování?
A co se týká té teplovodivé pasty,tak to myslej asi tak,že procesor můsí být očištěn z vrchu,aby si mohli prohlídnout povrch a po stranách můsí zůstat zbytky,jako důkaz?
Vypadá to spíš jako návod k použití :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: