ThinkPad T61 nebo R61 z USA
Mam moznost dovozu notebooku z USA. Dival jsem se po T61, ale zjistil jsem, ze aktualne prodavane typy nemaji zrejme zaruku v CR :-( R61 je na tom se zarukou lepe.
Kontroloval jsem to pres stranku International warranty service.
Je tu nekdo se zkusenosti nakupu v USA? Dohledal jsem to spravne?
Dival jsem se i do Outletu a tam zase maji notebooku zaruku 1 rok. Nevite nekdo, jak je to s rozsirenim?
Re: ThinkPad T61 nebo R61 z USA
Pokud je na daný stroj oficiální záruka, není problém ji nechat rozšířit. Pokud budeš vědět typ a S/N tak si na webu můžeš stav oficiální záruky zjistit. A s typem a S/N se můžeš obrátit na nějakého servisního partnera IBM a tam si možnost rozšíření ověřit.
Takze to chapu dobre, ze na typ 8891 v CR nebude podle webu zadna zaruka?
Tim by nakup 14" T61 padal a zbyla by R61 :-(
Navrhoval bych ověřit konkrétní typ a sn. Imho by neměl být problém záruku dokoupit kdekoli.
Pro info ostatnim, volal jsem do IBM ohledne zaruky, tam me odkazali na firmu GC System. Dozvedel jsem se "Kupte si triletou zaruku a pak je jedno, co je to za model. Zaruka plati i v CR".
Dal jsem se docetl, ze SXGA+ displej je dost spatny...takze asi wide. Ma nekdo osobni zkusenosti s LCD v T61?
Edit:
Rozdil spotreby displeju s vetsim rozlisenim jsem taky nikde nenasel :-(
Citace:
Původně odeslal
zivan
Dal jsem se docetl, ze SXGA+ displej je dost spatny...takze asi wide. Ma nekdo osobni zkusenosti s LCD v T61?
Kvalita SXGA+ displaye je uplne stejna jako ostatnich TN panelu (v ramci rady thinkpad). Doporucuju porovnavat a nedavat na JPP. Specialne na foru notebook.cz jsou individua, kteri donekonecna vykrikuji jak ty displaye jsou spatne. Nerikam, ze ne...ale je to stejne jako ostatni matne TN displaye.
Vcera jsme tu meli lidi z IBM s T61p a T60p a vedle toho moje T40 s SXGA+ a DELL D600, D620 a nejaky novy precision ci co, kdyby chtel nekdo namitat, ze jsem slepy.
Hotovo, objednano a zaplacenou kartou mBank. Nekde jsem cetl, ze to nejde evropskou kartou. Jde.
Edit:
A pokud by to nekoho zajimalo, tak jsem na nej ziskal 30% slevu :-) Lenovo dava 20% slevu pri cene 14" T61 nad 1279$. Jde take pouzit eCoupon a pres google jsme nasel stranky eCoupons, kde je aktuálně sleva 10% na radu T.
Edit2:
Zaplatil jsem to kartou, ale za dva dny jsem dostal email, ze platba nebude akceptovana z toho duvodu, ze to neni US karta :-(
Vsem zucastnenym dekuji, 14" T61 non wide je doma :-)
Edit: OK, tak nezamykat :-)
Nezamykat, bude se to třeba ještě někomu hodit.
Jak si to teda přesně udělal s tou platbou?
Konečná cena po slevě tě vyšla na kolik a co je to za přesnej konfig. Dík
1 Příloh-a(y)
Platil to za me kamos US kreditkou.
Konfigurace a cena v obrazku. Stihnul jsem to tesne, uz nabizeji jen wide displeje.
Mohl bych poprosit o podrobnejsi kalkulaci? Teda jestli jsi to posilal postou, prip. clo.
Neposilal, privezl mi ho kamos. Clo na notebooky je 0,-
Edit:
Pokud by to nekoho zajimalo, tak HDD je wdc wd1600bevs-08rst2 a mechanika optiarc ad-7910a.
Napiš pak prosím jak to dopadlo s tím 15% cashbackem, pokud jsi ho tedy využil.
Dík
Ted nevim, jestli oba myslime to same. Nasel jsem na tech strankach aktualni kod pro Lenovo. Ten jsem vyplnil do hotove objednavky v Lenovo shopu a na T61 jsem dostal navic 10% slevu.
Tj, ale jestli jsem to dobře pochopil, tak stránky taky nabízí na Lenovo Thinkpad 15% cashback (po dvou měsících), když to koupíš pomocí odkazu z jejich webu.
1 Příloh-a(y)
Tak to jsem vubec necetl. To uz bych mel ten notebook skoro zadarmo :-)
Tak už je jenom 4% cashback.
Uvazuju o T61ce taktez z USA. Jak probihal nakup z Lenovo.com, nebyl problem poslat do CR, dph jsi musel doplatit, z ceho bylo vymereno?? Platit se da normalne paypalem, coz je super. Jinak v soucasne dobe maji akci -25% na vsechny book!! (father's day)
presne nad T61 so 14'' 4:3 uvazujem ako nahradu z moj F-S . Kedze ako kazdy rok idem do USA na nejaky cas, tak si hadam dovtedy nieco vyberiem, lebo uz nemaju v ponuke T61p 14'' ktoru som povodne chcel