Re: Odpálený Samsung 500 GB
Můžeš zkusit vyměnit elektorinku ze stejného typu pokud možno co nejbližšího stáří. Za to nic (mimo rizika likvidace i druhého disku) nedáš.
Jinak ač soucítím, náklady na obnovu dat by sice mohly být vymahatelné, ale úspěch těžko odhadovat.
Slysel jsem dobre reference na http://www.datahelp.cz/ ta garance je zajimava kazdopadne...
Pokud je disk v zaruce, tak vidim realne akorat reklamaci a naslednou vymenu, coz nic neresi....pokud se v disku bude nekdo stourat tak to asi uz vyrobce nenahradi...
Odesel sam od sebe? Zrovna dnes mi tenhle prisel a davam mu zatopit...pobezi 24/7.
@peta: dik za presun...
jo odesel sam od sebe, proste uz nenajel. A to byl druhy za reklamovany stejny, tam zas cvakani a bad blocky...
-> s tou vymenou elektroniky mi prave v TDP-ontrack rikali, ze se jen roztoci, ale nenacte, ze je tam nejaka haluska s tim cipem fw, proto jsem se prave ptal, jestli je to mozne nebo to na mne zkousi...?
jinak letos je to uz treti disk v <i> 2xSamsungHD501LJ a jeden sata seagate 160-ka (jiny komp) kde pro zmenu bylo ucetnictvi, ktere jsem nejakou prozretelnosti pred odjezdem na Velikonoce zazalohoval na klicenku..