Chtěl bych tuto kartu prodat kámošovi, ale má starou desku s AGP ver. 1, tak mám obavu jestli to neodpálím?
Dle mýho názoru používá tato grafika 1,5V a deska s AGP 1 3,5V.
Takže to nepůjde?
Dík za každou odpověď.
Printable View
Chtěl bych tuto kartu prodat kámošovi, ale má starou desku s AGP ver. 1, tak mám obavu jestli to neodpálím?
Dle mýho názoru používá tato grafika 1,5V a deska s AGP 1 3,5V.
Takže to nepůjde?
Dík za každou odpověď.
Mne Ge2mx islo v pohode na mojej doske a mam iba AGP 2x !!! ;D Ale neviem ake mam napajanie :oops:
No,este na starym compu sem mel Rivu TNT2 Pro a ta byla taky AGp2x a deska mela jen AGP1x a chodilo to.Uplne fpoho 2roky,To vyzkousej,nanejvejs ji neco udelas ;D
Melo by to 100% jit. Mel jsem ji na K6-2/500 na LS VIAMVP3 a na Gigabytu GA-5AA(neznam zadnou AT desku pro socket7, co ma AGP4x) a no problem. Taky nevim co ma za napajeni. Kamos ma ted na AT desce pro Celeron G4MX a taky no problem. Chce to vyzkouset, ale urcite to pujde.
někdy funguje OK,někdy s problémama a někdy vůbec ne...záleží hodně na použité desce a grafice..rozhodně zkusit,není vůbec záruka že pojede.
Děkuji všem za odpovědi. Zkusím ji tam dát a uvidím.
Mne vsetko islo v pohode len v hrach som mal problemi bo zvikli na zaciatku zamrzat a podbne !!!
Metoda pokus omyl se nemusi vyplatit kamos to skousel na jakesi desce a odpalil AGPcko ale deska jela (ale AGP kartu uz to nebralo zadnou)Citace:
Původně odeslal SPYKER
viz. podpis ( :mweheh: ) M726MRT má AGP1x a jede to v pohodě.
Moje ax59Pro skousla GF2MX 400 i GF2Ticko...nevidim problem..chipset MVP3, AGP 1.0 2x only