1 Příloh-a(y)
E6850 - bezi jen jedno jadro ??
Ted jsem z hruzou zjistil ze poc muj E6850 vyhodnocuje jako 1jadrovy procesor!
Uz driv sem se divil proc v aplikacich nemuzu nastavit 2 vlakna ale az ted pri encodovani videa mi to zacalo byt divne.
Je to max par tydnu zpet... je mozny ze by v tom mely prsty Visty ? v posledni dobe se dost se*ou a navic mi desne blbne zvuk...
Az doencoduju mrknu do biosu a XP jak to tam vypada - ale asi mi umrelo jedno jadro ...ze?
EDIT: tak jsem podlehl asi zbytecne panice v XP i v biosu je vse v poradku (2 cores)... takze asi nastal cas reinstalovat visty ;)
Re: E6850 - bezi jen jedno jadro ??
Ono toho tam bude špatně asi víc - viz ta voltáž na screenshotu?
Citace:
Původně odeslal
jan555
Ono toho tam bude špatně asi víc - viz ta voltáž na screenshotu?
voltaz mi cpuZ nikdy neukazoval snad spravne - podstatne je ale to ze visty ho berou jako single core.. proste reinstal..
Zkus manuálně vyvolat CPU check routine, který jednorázově při bootu prověří rozsah funkcí a typ procesoru. Jednoduše (checkbox) to umí různé tweakovací tooly (TweakVI, VistaManager, atd.), určitě se to dá vyvolat i bez nich (-> google).
Citace:
Původně odeslal
jan555
Zkus manuálně vyvolat CPU check routine, který jednorázově při bootu prověří rozsah funkcí a typ procesoru. Jednoduše (checkbox) to umí různé tweakovací tooly (TweakVI, VistaManager, atd.), určitě se to dá vyvolat i bez nich (-> google).
diky jestli budu mit cas tak to schvalne vyzkousim - ale celej system uz je uplne spatnej takze finalni reseni stejne bude ten reinstal
Pro zajímavost - máš představu, v jakou chvíli se to stalo, resp. co by mohlo být příčinou? (slyším to poprvé)
Citace:
Původně odeslal
jan555
Pro zajímavost - máš představu, v jakou chvíli se to stalo, resp. co by mohlo být příčinou? (slyším to poprvé)
me se dejou porad same zahadne veci :) - bohuzel pricinu fakt neznam ...stalo se to asi pred 2-3 tydny min. protoze to uz mi v Jalbumu nesly nastavit 2vlakna... myslel sem ze je chyba v tom softu.. no a mam uz delsi dobu problem se zvukem - nevim jestli to ma souvislost.