R9500pro 128Mb DDR (128bit) a nemožnosť pretaktovania.
Neviete niekdo kde sa na tuto kartu da zohnať odblokovaí BIOS. Našiel som jeden na www.3dchipset.com/bios/ati/warp11/index.php ale ten mi nefunguje. Po jeho spusteni mi to vypiše že nemam kabel s napajanim.
V skutočnosti tam však je. A neviem ako mam odblokovať ten original bios. Čo by sa stalo keby som do tej karty nahral bios z R9700. (Mam len 128bit DDR BUS.)
Re: R9500pro 128Mb DDR (128bit) a nemožnosť pretaktovania.
Citace:
Původně odeslal Martin1
Neviete niekdo kde sa na tuto kartu da zohnať odblokovaí BIOS. Našiel som jeden na
www.3dchipset.com/bios/ati/warp11/index.php ale ten mi nefunguje. Po jeho spusteni mi to vypiše že nemam kabel s napajanim.
V skutočnosti tam však je. A neviem ako mam odblokovať ten original bios. Čo by sa stalo keby som do tej karty nahral bios z R9700. (Mam len 128bit DDR BUS.)
Hladaj bios pre R9500Pro a ten tam napal. Alebo si stiahni tento:
http://195.168.30.249/files/95p128.zip
Hercules 9500Pro.......3ns Infineon?????
Uz jsem to napsal do jineho threadu,ale zda se,ze je to tady aktualni: Protoze beru stranky PC tuningu po odborne strance za pomerne slusne,mela jejich recenze velky vliv na to,ze jsem zakoupil 3D Prophet Radeon 9500 Pro retail a tesil se jak ho dostanu na frekvence 9700 Pro.Jake vsak bylo moje prekvapeni po odloupnuti chladice z pametovych cipu - zadny Infineon 3.0 ns,ale !!!! HYNIX 3.6ns !!! Rychlost pameti nedostanu na vic nez 280MHz (coz je logicke) a to je karta o temer 1100Kc drazsi nez stejny typ od Sapphire,ktery ma Infineony s 3.3 ns.Myslim si ze,nez neco takoveho napisi meli by si overit na vice kusech z ruznych serii jestli je to tak vsude a ne to generalizovat z jednoho vzorku vseobecne.Ostatni lidi durazne nabadam aby se nenechali takovymi recenzemi pri koupi ovlivnovat !!! Jinak jsem uspesne modifikoval novy bios pro tuto kartu (V.008.004.008.014 ze 14.02.2003) podle 95p128.bin od warp11 pro overclock.Freq. core = 351MHz - cooool,jen ty pemeti jsou SHIT.
Libor