Je rozdiel medzi mercury a apacer iba v cene - v záruke, alebo aj vo výkone ?
Printable View
Je rozdiel medzi mercury a apacer iba v cene - v záruke, alebo aj vo výkone ?
No v Cene urcite a co sa tyka vykonu tak to zaleyi hlavne od cipov ake pamate maju
Napr apacer so shit cipmy (nebudem uvadzat ake lebo kazdy ma ine skusenosti) moze bit horsi ako MERCURY z dobrymi cipmi hoci neviem ake sa na nich davaju asi NANAYA alebo SAMSUNG.
Tak isto je na tom TwinMOS, kamos mal tieto pamate s cipmy asi samsung a nesli pretaktovat ani na 166 pritom boli 333 takze asi tak.
Sú to pamäte A-DATA.Tak len tolko ale ak by bola DDR osadená kvalitnými čipmy tak možno by to aj bolo ok. :wink:
Ja mam twinmos 333cl2 a idu tak ako idu ale s twinmos cipmi. Preco si potom twinmos kazi meno roznimi shit vyrobcami cipov ???Citace:
Původně odeslal ManDark
...cena DDRAM chipov je pre nich asi rozhodujuca nemyslis :roll: - kvoli masovej predajnostiCitace:
Původně odeslal Jan
...do vecsiny compov - nemyslim O/C PCs je to firmam, ktore stavaju PC jedno s akymi chipmi su osadene pamete, hlavne, ze idu napr. na 333MHz a su najlacnejsie :?
No len potom sa môžeš dobre ošáliť keď si nedáš pozor a kúpiš tie čo sú na h*vno. :evil:
Ja si myslim ze obidve znacky (APACER som mal tu cest vyskusat) su rovnake - s obidvomi na vysoke FSB pri dobrom casovani zabudni :-(Citace:
Původně odeslal mafo82
mam Mercury DDR...a pohoda. Idu zhruba na 170-180mhz viac som neskusal.
Tak som pisal aj shit znacka moze mat dobre aj super cipy ale radsej vsadit na istotu a priplatit si par stoviek a aj zaruka 99 mesiacov pri TwinMOS je super.
teraz my slapu aj na 185mhz co je foknute Mercury dost ;D