problém s připojením k netu
Zdravím.Mam problém s připojením k netu.Vlastnim NTB od Toshibi a připojuji se USB kabelem přes nokii N95. Pripojim se,běži ICQ (QIP),aktualizace win se stahujou,stejně tak i Avast se aktualizuje,data tečou,ale IE ani Opera na net ani neťukne a nic nenačte.Stalo se to z ničeho nic uz po třetí.Dvakrát jsem přeinstaloval Win,ale Win mam 14 dní a zase a další reinstal??Používam avast,win firewall vyplej a spiware terminátor.Uvítám každou radu.A předem díky za vše co by mohlo pomoct..
Re: problém s připojením k netu
Nemáš v IE nastavený proxy server, kteréžto nastavení by převzala opera nebo firefox?
Co se stane když z příkazového řádku dáš ping www.seznam.cz ?
jestli to jsou XP+SP2 a běží ti tam toho tolik (souběžných spojení do netu) tak bych řešení viděl tady:
http://forum.utorrent.cz/viewtopic.php?p=7832#7832
Ping v pohode odešle i přijme,v Ie7 žádná proxi nastavená neni.Je tam nastaveno všude automaticky..Ale prohlížeč nezobrazí nic přestože ostatní včetně pingu v pohodě..
Mam dojem,že to zpusobuje Iexplorer,ale neprišel jsem na to jak a kde.Ale začlo to tak před 2 měsíci,nevim jestli to nemá něco společnýho s aktualizacema..
Aktualizace na IE / Windows nemají nic společnýho s Firefoxem, to je dost divný...
Citace:
Původně odeslal
Marty
Aktualizace na IE / Windows nemají nic společnýho s Firefoxem, to je dost divný...
Divný to je,ale něco to dělat musí.Bohužel nevim co.Pingnu seznam,ale v žádnym prohlížeči ho nezobrazim..
zajimavy. Nejsi pres sitovku. mam totiz to samy http://4um.overclocking.cz/showthread.php?t=69076 takze asi sitovka na to nebude mit vliv. Vypada to na chybu programu bo windows
Ja jsem se s timto jednou setkal pri pouziti utorentu na portu tusim 27010, zajimave bylo, ze to nejaky cas fungovalo a prestalo to chodit z niceho nic. Vzhledem k tomu, ze na druhem PC fungoval web bez problemu, tak jsem zacal zjistovat cim to je a prisel jsem na to, ze to delalo pouze pri zaplem utorentu, zmenil jsem port a tim se problem vyresil. Tak muzes zkusit povypinat veskery software a otestovat, pripadne jeste zkus primo ip http://77.75.72.3/
Jelikoz Ti ale bezi ping, tak to domeny preklada dobre a bude to stejny problem jako u me... ze nefungoval pouze a jen web (bohuzel netusim, jestli nejel jen port 80 nebo i jine, vyzkousim nastavit port zpet a otestovat, co to dela)
Zkusil bych telnet www.seznam.cz 80
a par enteru, jestli to vypise zdrojak stranky
Pak bych taky zkusil na chvilku vypnout v avastu webovej a sitovej stit, nevim jakej z nich to je, ale dela neviditelny proxy na web, tak to treba muze zpusobovat problemy.
A zkusil bych povolit port 12080 (to je ten avastuv proxy)
V avastu si myslim to nebude.Ja pouzivam nod32 a dela mi to taky.
jestli ti funguje ten telnet jak je napsano vyse, jeste bych zkusil nainstalovat live headers do firefoxu nebo podobne je neco i do IE a koukl jestli vubec neco odchazi, nebo jeste lepe mrkni do wiresharku jestli ti vubec odchazi nejaky paket na www.centrum.cz trebas...