Pecky (Senn CX400, Sony MDR EX,...)
nekde jsem zadrbal svoje Sony earbuds takze chci asap koupit nové. muzete nekdo porovnat cokoli z Sony MDR EX rady s dalsima kusam jako Senn CX400,... bavime se o peckach co stoji v CR cca 800-2K (a na ebay par kacek) nechci nic za 5K. koss plug jsou mimo. nedrzi mi v usich takze neco se standartnima silikonovyma ucpavkama 3 velikosti.
dik za rady
Re: Pecky (Senn CX400, Sony MDR,...)
jj www.sluchatka.net doporucuji i ja...
navic dnes uz si k nim muzes jit do poslechovyho studia poslechnout a vybrat co potrebujes, dokonce i jakékoliv špunty, ale doporučuji použít předtím vatovou tyčinku :mweheh:
EDIT: aha az ted sem si vsim ze nejses z praglu (sem se nejak ukouk:) ), kdybys mel cestu do praglu, tak vyzkousej, kdyz ti nejdou koss plug, buhvi jestli ti budou sedet i ostatni :mweheh:
Citace:
Původně odeslal
jenicek321
jj
www.sluchatka.net doporucuji i ja...
navic dnes uz si k nim muzes jit do poslechovyho studia poslechnout a vybrat co potrebujes,
dokonce i jakékoliv špunty, ale doporučuji použít předtím vatovou tyčinku :mweheh:
EDIT: aha az ted sem si vsim ze nejses z praglu (sem se nejak ukouk:) ), kdybys mel cestu do praglu, tak vyzkousej, kdyz ti nejdou koss plug, buhvi jestli ti budou sedet i ostatni :mweheh:
plugy sou sragory. mel sem dobu sony. a senn je stejna system silikonovych nesmyslu.... takze to by bylo OK
Citace:
Původně odeslal
jenicek321
jj
www.sluchatka.net doporucuji i ja...
navic dnes uz si k nim muzes jit do poslechovyho studia poslechnout a vybrat co potrebujes,
dokonce i jakékoliv špunty, ale doporučuji použít předtím vatovou tyčinku :mweheh:
Ony někomu sedí? :D (mně taky neseděly)