Re: NVIDIA ForceWare 174.74
Majitelum 9800GX2 tenhle driver urcite udelal radost.
http://i189.photobucket.com/albums/z...chesupdate.jpg
tak odskúšal som na 8800gts 512mb tieto ovládače 174.74
Drivers WHQL 174.74 mi ich winxp ani nenainštaloval,že nepodporujú 8800gts 512mb
Drivers Beta 174.74 v pohode bez najmenších problémov bežia winxp
nárast výkonu oproti 174.16- žiadny,ale stabilita sa zlepšila na OC taktoch
Ja bych zase chtel upozornit ze tyto ovladace nic moc.Padaly pri hrani her,hazelo to BSOD s tim,ze je chyba v "nv4.disp" a podobne,takze problem ovladacu.Nebyl jsem sam komu to delalo to same.
Zkusmo jsem je nainstaloval na notebook a ackoliv mi trosku zlepsily situaci s renderingem ve Flaspointu ve Viste, pri kazdem startu mi system hlasi, ze mi spadlo nejake nvidiacke DLL, takze asi zase pujdou zase rychle pryc.
na 8500gt nešel hrát starej wolfenstein...takže šly pryč.
U nV se asi ted dost flamuje jinak si nedokazu vysvetlit jak je mozny ze nedokazala vydat officialni bezproblemovy ovladac za 4 mesice :o Nastesti posledni stale funguji bez nejakych problemu.
Jojo, v tomhle jsou momentálně tragičtí :-/ třeba si myslí, že lepší to už nebude, heh.
Hlavně že jsou aktivní ve vydávání zbytečností jako je 9800GTX, vsadím se že optimalizují ovladače pro tuhle GK a budoucí, aby si "polepšily" ve výkonu a byly prodejnější.
U mně na 8800GTS512 + XP32 zatím bez problému, profily fungují jak maj a AA ve všech hrách také (včetne STALKERa a her na bázi Unreal3 enginu). Bez pádů a BSOD, rychlost +/- totožná jako u oficiál 169.21, někde drobný nárůst.
Mám (nejen) s těmito ovladači problém. U některých her mi nefungují profily. Od té doby co jsem si pořídil 8800GT se mi na žádných ovladačích nepodařilo zprovoznit profily pro hry IL2 Šturmovik a Falcon 4. V hrách Zkalínač a Battlefield 2 fungují bez problémů.
Budu vděčný za jakoukoli radu.